Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem azt írta nekem hogy a volt felesége akivel még mindig együtt él, mert van egy közös lányuk nincs hova mennie de nem alszanak együtt, (engem szeret állítólag) hogy frigid az a nő ezt hogy értette szerintetek? Van köztük valami vagy ő szeretne
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 17:46
21/34 anonim válasza:
Itt a gyakorin kérdező a legtöbb ember nem segíteni akar, hanem a helyesírással foglalkoznak. Úgyhogy kb. kár volt feltenned a kérdést.
22/34 A kérdező kommentje:
Úgy hogy kB azért van ez az oldal hogy az emberek el lássák egymást tanáccsal ezért hívják gyakori kérdésnek de barom
2022. nov. 27. 18:17
23/34 anonim válasza:
#16 trollocska, nem egy ember válaszolgat neked.
A leírásban más lányáról van szó, aztán hisztériázol a saját lányodról. Érthetetlen maszlag az egész. Kamus troll.
24/34 A kérdező kommentje:
Ha helyes írást akarsz oktatni akkor menj be az iskolába tanárnak, és ott oktathatsz ennyi az én véleményem.
2022. nov. 27. 18:17
25/34 anonim válasza:
Az a baj, hogy kusza a fogalmazás, most az exednek tőled is van egy lánya meg az asszonytól is? Ha nem érthetően fogalmazol, senki nem tud tanácsot adni.
26/34 A kérdező kommentje:
Így van! Tőlem is meg attól a nőtől de a mai napig nyomoz utánam, ismerőseimre írogat.. Stb
2022. nov. 27. 18:25
27/34 anonim válasza:
Szeretne ha a kanapen dugna veled
28/34 A kérdező kommentje:
Kanapén?! Tud a nő rólam meg mondta öt nem érdekli.. A csávó mondta költözzek oda hozzá mondtam hogy biztos nem fogok az exeddel lakni, mert ő engem szeret nem hiszem én azt.
2022. nov. 27. 18:42
29/34 A kérdező kommentje:
Amúgy te nő vagy férfi vagy?
2022. nov. 27. 18:43
30/34 A kérdező kommentje:
De tudok ők cigányok, vannak szokások hogy mit miért tesznek.
2022. nov. 27. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!