Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt zuhanyoztam a barántnőmmel, és elélveztem csak úgy behatolás nélkül mikizben tusoltunk. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 14:25
1/13 kisördög1 válasza:
Nyugi, gyerekkorban teljesen normális a korai magömlés
3/13 anonim válasza:
Ha nem láttál még élőben meztelen nőt akkor előfordulhat a látványtól,a vizes test meg még szebbé teszi.
4/13 anonim válasza:
Ez csak akkor lenne kellemetlen, ha emiatt szakítana veled a barátnőd... :,D
5/13 anonim válasza:
Nem kellett volna mikiz - t húzni a tusoláshoz 🤣🤣
6/13 anonim válasza:
... szerintem nincs róla véleményem. Gratuláljak, vagy tartsalak egy kielégületlen kisfiúnak?? Nem lenne helyes egyik sem.
7/13 anonim válasza:
Jó neked? Ha a csaj nem kente bele a puncijába a kezével az ondódat, vagy te ugyanígy, akkor nem lesz gond vele, ha erre gondoltál...
8/13 anonim válasza:
Hát én megkérdőjelezném a teljesítményedet ez alapján…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!