Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akik vettetek már részt hármas szexben 2f1n felállásban?
Mondjuk dupla behatolásnál (1 popsi, 1 punci) éreztétek a másiknak a farkát? Milyen érzés volt?
Vagy milyen élmény, amikor mindketten 1 lyukban vagytok?
Egyáltalán mennyire tetszett nektek, hogy egy férfi még ott volt rajtatok kívül?
Nem éreztük egymás farkát, mert nem ez volt a lényege a dolognak. Mindketten heterók voltunk és a lány örömére volt a dolog.
A lány izgatott mindkettőnket.
A kérdésed alapján biszex pasi lehetsz, de akkor nem értem miért hetero kategóriába írod a kérdésed.
Punci-popsinál annyira nem érzem a farkát, csak néha a zacskók érnek össze, de ez sem túl gyakori. Az elején nem volt könnyű jó pózt találni, de már van benne gyakorlatom.
Dupla puncinál azt érzem, hogy ahol összeér a farkunk, ott keményebb. Mert ha csak punci veszi körül a farkam, akkor mindenhol puha. Ott kicsit jobban dörzsölődik is, hiszen a másik pasi is mozgatja a farkát.
Én mindig attól félek, hogy a pozíció keresésnél tökön térdelem a másik srácot, vagy ha én vagyok alul, akkor engem. Persze ilyen még nem volt. :)
Az már nekem semleges, hogy összeér a farkam máséval vagy sem, vagy hogy kinek hol folyik a spermája, nem zavar, vagy milyen közel van a másik farka a fejemhez. Az elején még figyeltem ezeket, mostanra már csak élvezem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!