Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6/25 anonim válasza:
Minden normális lánynak van része olyanban. 2022-ben ez alap. Akinek nincs benne része, az prűd, vallásos, stb... Nem jó csaj.
8/25 anonim válasza:
#6: Ez nem így van. Ne vedd magadra a dolgot, minek vagy ilyen frusztrált? Nem vagy kevesebb attól, hogy nem csináltad és én se vagyok több attól, hogy én igen. Chill:)
9/25 anonim válasza:
Ki mondta, hogy frusztrált vagyok? Vannak dolgok, amik alap. Pl. szőrtelenítés, orális szex, kinyalni a pasi fenekét, a hármas is ilyen.
Aki nem teszi ezeket, az prűd, aki nem kell így sokmindenkinek. Van olyan ami alap, tetszik, nem, ez van.
10/25 anonim válasza:
#9: ez nem igaz. Mindig lesznek olyanok, akik nem is igénylik a felsoroltakat. Tehát nincs olyan, hogy valaki nem kell senkinek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!