Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen reakció zajlott le bennetek mikor a párotok bejelentette hogy ok, benne van a 2 pasis felállásban?Mit csináltatok és mit gondoltatok valójában magatokban?Röhögtetek rajta belül?
#1 de magadban picit lenéznéd es kinevetnéd hogy engedi nem?
Nem néznél rá többet férfiként?
#1- es vagyok.
Kicsitse nézném le, nem nevetném ki.
És számomra ettől még ugyanúgy férfi. Annyi hogy nyílván meg lennének szabva hogy a másik pasi csak a számba élvezhet meg ilyenek.
De nekem attól még a barátom nem csökkene a szememben
Le kéne nézni ezért a másikat? De jó, hogy mondod. Akkor a 2 nő 1 pasis felállást is el lehet felejteni, hiszen a pasi lenézné csak a párját, hogy ilyenbe hajlandó belemenni.
Ha ezt komolyan venné most bárki is itt, szerintem hamar összegyűlne egy kisebb pasi sereg, hogy megkeressen, és leverje a májadat.
Nem néztem le. Kerestünk harmadiknak egy pasit. Lefekettünk szabályokat, például mindketten gumit húztak, a számba élvezhettek stb.
Jó élmény volt nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!