Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális vagyok vagy megszállott? És mit tehetek?

Figyelt kérdés
f14, m18. A barátommal az interneten ismerkedtünk meg. Amikor ő betoppant az életemben akkor nem volt mellettem senki, semmilyen barát vagy olyan személy akire támaszkodni tudnék. Nagy érzelmeket tápláltam ő iránta és ő viszonozta is. Ő volt a megmentom, ő az egyetlen ember az életemben aki szeret és meghallgat. Ő lett az életem értelme és akiért élek. Az a célom hogy örökké együtt maradjunk, és együtt éljünk (ezt meg is igértük egymásnak hogy ez így lesz), ha elhagy és ezt nem kaphatom meg akkor megölném magam. Nem tudnék nélküle élni, és 1 percet sem bírok ki nélküle. Nagyon kevés önbizalmam van, és gyakran gondolom hogy megcsalna vagy elhagyna mert nem vagyok ellégé jó neki. Néha azt gondolom hogy őt "birtoklom" és kontrollálni akarom. Szinte betegesen féltékeny vagyok, és nincs is jogom hozzá mert tudom hogy én vagyok az egyetlen lány akivel beszél és követ, és le is tiltott minden lányt a telefonján csak is értem. De már csak a gondolatol is féltékeny leszek ha arra gondolok hogy az utcára megy és ha ránéz egy másik lányra. Nem csak más lányokra vagyok féltékeny, hanem a fiú barátaira is, azt akarom hogy csak velem beszéljen és én legyek az egyetlen akinek figyelmet ad. Ha ez nem így történik, vagy ha rosszul bánik velem (ignorál engem, flegmázik, mérges rám) akkor sírni tudok, akár órákon át és ha nagyon meghatott akkor elkezdem tépgetni a hajam vagy a falhoz vágni a fejem, rángatozni, vagdosni magam. A hangulatom azon függ hogy hogyan bánt velem aznap. És ezt ő is tudja, de nem igazán tud segíteni. Valószínűleg segítene ha tudnék vele találkozni de 1500 km van köztünk. Utána jártam és valószínűleg megszállott vagyok vagy borderline személyiségzavarom van?

2023. jan. 4. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem ártana egy pszichiáter!

Nincs is barátod, egy 14 éves kisfiú 1500km-re nem az.

2023. jan. 4. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Úristen... Tele a világ ilyen elmebetegekkel. Sürgősen fordulj szakemberhez.
2023. jan. 4. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:

14 évesen természetes, hogy ezeket gondolod. De a valóság az, hogy rengeteget fogtok változni, valószínűleg nem egy irányba, ami később nagyon nagy gondot fog jelenteni a kapcsolatban. Nagyon nagyon ritka, hogy akik ennyi idősen összejönnek, azok később össze is házasodnak vagy családot alapítanak, úgyhogy azért ezt vedd számításba, hogy az első szerelem nem lesz az utolsó, és ez teljesen rendben van.

Ne legyen senki az életed, mert ha egyszer bármilyen okból, de nem lesz melletted, akkor hihetetlenül magányos leszel. Te legyél magadnak a legfontosabb, a boldogsagod, a hobbijaid vagy barátaid. Ha egyik sincs, akkor kezdj el keresni! Nem lehet az életedet és a boldogsagodat egy másik emberre építeni, egyrészt azért, amit említettem, másrészt pedig azért, mert ezzel nagyon terhelni fogod öt, ami miatt szakithat is.

A tavkapcsoaltok nagyon ritkán működő képesek, ennyi idős korban meg aztán pláne. Ez amolyan platói szerelem, azért érzed ilyen hevesnek meg tokeletesnek, mert fantazialsz róla.

2023. jan. 4. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
"m18"? Mit takar itt az "m"? Esetleg a fegyverre gondoltál? Egy 14 éves fiú egy m18-assal? Nem jó ötlet, bár az Egybesült Államokban lehet.
2023. jan. 4. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Borderlineos vagy. Ahogy olvastam a sztorid egyből ez jutott eszembe. Én is ilyen vagyok sajnos, és diagnosztizálva vagyok. Bár nálam ezek csak magamba lefolytott dolgok
2023. jan. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!