Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagáltam túl?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy 37 éves férfival(elvileg már nem gyerek!!)Napokig jól el beszélgettünk,de 2 napja nagyon furcsán kezdett el viselkedni,volt ,hogy egy fél napra teljesn el tűnt utána engem vonott állandóan kérdőre ,hogy nem válaszolok (nem volt mire !!) aztán tegnap ebből besokaltam és szó nélkül tiltottam ...Nagyon furcsa kifogásokkal is jött ...meg csak a haverok stb.... az ilyennel tényleg nem érdemes foglalkozni? Van vele kacsolatban egy nagyon rossz előérzetem ! n31
2022. dec. 30. 11:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennék beteg, amikor ezt te írtad? Itt agonizálsz, amikor már tiltottad a srácot, tehát magyarán befejezted vele az ismerkedést. Beszélgettél egy pasival pár napig vagy egy ideig és ennyi, nem volt köztetek semmi komoly. Azért mert valaki fél napig nem ír vagy este nem ír vissza csak másnap, még nem fogom tiltani. A srác egyedülálló, ha csajjal találkozott neked ahhoz nincs közöd, mivel csak beszélgettetek. De ha mondjuk találkoztatok már vagy túl vagytok pár randin, akkor nyilván gáz a srác viselkedése.
2022. dec. 30. 14:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Te írsz nagyon zavarosan, ill. nemigen írsz konkrét példákat, pontosan mi hogy volt. Hajtogatod, hogy kifogások meg furcsa, de ennyiből hogy döntsük el, úgymond kinek van igaza? De még így is kaptál pár használható választ.
2022. dec. 30. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!