Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevetted, azt, hogy a párod rólatok tett fel ide kérdést, történt már ilyen? Hogy reagáltad le? Mit csináltál ilyenkor?
Szerintem nagyon sokan magukra vesznek olyan kérdéseket, amik nem is róluk szólnak... Nekem ez a tapasztalatom.
Egyszer egy nő győzködött hosszasan privátban, hogy biztos, hogy a kérdésem vele kapcsolatos és én a pasi vagyok, akiért rajong... Pedig nő vagyok és még csak nem is ismerem. :)
Gondolom nem hitte el.:) Ha pedig elismerted volna lett volna egy írogatós barátnőd :))
Nyilván sok hasonló történet van, de azért van egy-kettő megismételhetetlen szitu és kérdés rá.
Én volt márhogy a kérdés alapján felismertem valakit (nem annyira hétköznapi volt a sztorija). Ismeretlenűl elbeszélgettem vele:)
Viszont jót tett neki, azóta néha észreveszem a változást amit kicsit én is okoztam benne. Nem ártott neki:)
3as vagyok.
Igen ez tényleg így van.
Az illető nagyon istenített egy csajt hogy ő a legjobb mindenben stb. Aztán amikor rávilágitott a helyzet is meg én is hogy nem így van akkor kicsit máshogy állt hozzá utána, a csajszi meg is lepődött rendessen:)
Rengeteg hasonló eset van a világon éppen ezért kicsit mindenki magának érezhet egy egy kérdést.
Neked mi a sztorid? Melyik kérdést érzed magadénak amiben magadra ismertél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!