Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevetted, azt, hogy a párod rólatok tett fel ide kérdést, történt már ilyen? Hogy reagáltad le? Mit csináltál ilyenkor?
Igen, amikor a nők nagy igényeiről és elszállt egójukról beszélnek, akkor magamra szoktam ismerni.
26N
9
Azert nem lehet mindenkit elmebetegnek nézni, aki ide jár. Sokan nem tudják, vagy nem merik elmondani a bajukat, bánatukat senkinek és ez az oldal az egyetlen ahová úgy le tudják írni, hogy annak nem lesz következménye.
Barátom vette eszre az egyik parkapcsolati kerdesem (nem tudja hogy tudom)
Es olvasgatta miket tanacsolnak nekem.
Azalatt folyamat a témán veszekedtunk.
Harcolt kuzdott stb
De itt irogatták szakitsunk etc.
Es amikor a gyk n bevágtam hogy ennek vége nem birom, onnanstol a barátom felszívódott feladta ignoralt. Pedig vele nem is közöltem. Szoval veszekedes kozben hirtelen se kép se hang.
Szoval csak olvasgatta nézegette, nem irt hozzaszolast es nem is hozta fel temaba hogy amugy látja a gyk-n, en meg ugy tettem mintha nem tudnam hogy amugy képben van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!