Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagáltam túl ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagáltam túl ezt az egészet, vagy igaza lenne?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem viselkedik úgy velem a barátom ahogy. Szóval történt az, hogy elutaztam náluk(még nem élünk együtt), hogy most a szentestét náluk töltsük. Először láttam rajta, hogy mérges, de nem mondott rá semmit miért. Azért is beszólogatott nekem, hogy az anyukája által készített kajából is egy nagyon kicsit ott hagytam a tányéron, mondta ha mi együtt élünk, akkor nem fogok pazarolni. Ha meg az összeset megettem, akkor meg elfogok hízni.

Megfürödtem náluk, és fürdés után én még valamit elakartam intézni a fürdőben, mire elkezd velem csúnyán beszélni, hogy menjek már ki onnan, kkkkuuuurrrvvvva anyámat, és még utána azt is hozzá tette, hogy nem sok hiányzott volna hogy egy kicsit megpofozzon, de utána persze mosolyogva mondja, hogy csak viccelt. Legközelebb ne idegesítem fel, és tegyem amit mond, és többet nem fordul elő ilyen. Még csak arról se volt szó, hogy a szülei miatt csinálta ezt, mert mikor ő van nálunk is, akkor mondja, ha itt alszik mérgesen, hogy ne menjek annyit a mosdóba.

Mikor náluk voltam is, állandóan nyitogatta rám az ajtót, még meg is jegyezte, hogy jó keveset pisiltem, mert még azt is kihallgatta.

Sőt még mikor a kitalált programjaimra is azt mondta, hogy egyik sem elég jó, és azon úgy kiakadtam, hogy elkezdtem sírni, persze akkor odabújt megvigasztalni, mondta sokszor, hogy szeret, de másnap már azt mondta legközelebb már nem fog ilyenkor odabújni, ha vergődni fogok.

2022. dec. 26. 21:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%

Nem reagalod túl, de hányszor írják meg le, hogy hagyd el?

Ez a harmadik kérdésed és nem fog megvaltozni a vélemény.

2022. dec. 26. 21:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember nem így viselkedik. Dehogy viccel, egy mentális beteggel vagy együtt.

Ez nem a harmadik, hanem a századik kérdésed, rúgd márki!

2022. dec. 26. 21:24
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
Ujabb önbecsülés nélküli nő, isten tudja hányadik előadás
2022. dec. 26. 21:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is emlékszem legalább egy korábbi kérdésre, ami felismerhetően a tiéd volt.

A te döntésed, hogy megteheti-e mindezt veled következmények nélkül, lábtörlőt csinálsz-e magadból - akár megfelelési kényszerből, akár kapcsolatfüggőségből vagy más okból, - vagy összeszeded a maradék tartásodat és önbecsülésedet, és kisétálsz az életéből.

2022. dec. 26. 21:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

"mire elkezd velem csúnyán beszélni, hogy menjek már ki onnan, kkkkuuuurrrvvvva anyámat, és még utána azt is hozzá tette, hogy nem sok hiányzott volna hogy egy kicsit megpofozzon, de utána persze mosolyogva mondja, hogy csak viccelt."

Nekem mondott volna ilyet, akkor az első megdöbbenés után annyit mondtam volna, hogy "Ne haragudj, szeretlek, fontos vagy nekem."

Után meg azt, hogy:

"Csak vicceltem, velem ezt a viselkedést nem engedheted meg magadnak se te, se más. Elköszönök tőled, és többet nem találkozunk."

2022. dec. 26. 21:34
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Megkérdezhetem, hogy te gyerekként, felnőve milyen párkapcsolati mintát láttál otthon? Milyen volt a szüleid kapcsolata?
2022. dec. 26. 21:36
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
*elutaztam HOZZAJUK
2022. dec. 26. 21:36
 8/23 anonim ***** válasza:
22%
N+1-edik bizonyíték arra, hogy a nők a büdösbunkó elmebetegekkel jönnek össze, csak mert jól néz ki. Persze, a belső a fontos, HAHAHA. És még ilyenkor se nyilvánvaló neki, hogy szakítson. Te választottad, tűrjed akkor.
2022. dec. 26. 21:37
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Egyebkent ez valami fukszos cigo suttyo? Azok szoktak igy beszelni a Tiktok liveokban kb. Mi a banatnak vagy vele?😂
2022. dec. 26. 21:39
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk c.
2022. dec. 26. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!