Szerintetek túl reagáltam ezt az egészet?
Ez ugy kezdodott hogy van egy lany aki nagyon csunyan keresztbe tett nekem tavaj es nagyon nagyon sok fajdalmat okozott nekem majdnem tonkre tette a kapcsolatomat
Legjobb baratnom iden attment abba a suliba ahol ez a lany is van,es mondtam neki hogy varkivel csak vele ne legyen,mondta is hogy fu hat soha nem allna szoba vele stb erre puszi pajtik lettek.Es irtam neki hogy koszonom hogy legjobb baratnom hatba szur es meg en voltam a rossz en gondolkodjak el ,meg en tettem tonre a baratsagunk .Es ha forditva lett volna en elobb szembe kopom minthogy lepajtizok vele.Mert egy igaz barat a szarban is fogja a kezed nem hatat fordit...Nekem ez a dolog olyannyira fajt mondtam neki ha o fontosabb neki akkor koszono viszony es ennyi...Es meg en erzem szarul magam....
Ez nem barát, és sosem volt a barátod, csak te hitted annak.
A cselekedete mutatta meg róla a valóságot, hogy kicsoda.
Örülj neki, hogy kiderült. Mennél hamarabb derül ki, annál könnyebb lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!