Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
Hallgass a megérzéseidre!
Én azt tapasztaltam, hogy ha eltűnik, és valami átlátszó, gagyi kifogással jött, akkor nem érdekeltem eléggé..
Az ilyen hagyni kell a picsába, majd jön más...😃
Az előző ugyanerre a kérdésedre válaszolva, ha letiltottad a srácot, akkor mi a kérdés? ha ténylegesen letiltottad, akkor tárgytalannak kellene lennie ennek a kérdésnek.
Amúgy te tudod, hogy neked mi fér bele és mi nem. Számomra nem jelent akkora nagy gondot, ha valaki fél napig nem ír. Nekem úgy jön le, hogy csak írogattatok és nem találkoztatok. Ha ez így van, akkor igazából addig azzal találkozik, akivel akar.
"Az elején meg állás nélkül keresett,hívott ,írt...két napja teljesen megváltozott(FFi/37) . El kezdett össze vissza hazudozni (nem tudott hülyének nézni) utána már fél napokra teljesen el is tűnt. Kérdőre vont töbszőr is ,hogy nem lehet így beszélgetni ,nem válaszolok.Nem volt mire válaszolnom !!! Aztán este megint el tűnt ,teljesen el nyelte a föld én be fejeztem vele. Elvileg haverokkal volt ,amit én nagyon kétlek. Tiltottam mindenhol ,hogy még véletlen se tudjon keresni ha eddig se ment neki . Van egy sejtésem,egy rossz megérzésem ...Hagyjam a francba igaz ??? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget !! N31"
Ezt írta a kérdező a legutóbbi kérdésénél, ami azóta törölve lett.
Szóval a srác szó nélkül elment bulizni a haverjaival, amiről nem tájékoztatta őt és nem írogatott neki a buliból, ezért letiltotta.
Most se derült ki sokkal több minden:-)
Ha szabin van, attól még nem kötelező folyton írnia. A kioktatás, számonkérés, basáskodás gáz. De ált. érvényű, hogyha téged nagyon zavar a másik viselkedése, tök mindegy, hogy más szerint belefér, nem fér bele, offolhatod. De innentől nincs kérdés, bohócot csinálsz magadból, ha épphogy letiltottad, feloldod, és esetleg rá is írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!