Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihathat ez a jövőre nézve?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a párom. Ez sajnálatos módon másoktól tudta meg, és kérdőre vont. Elmondtam neki a saját verziómat, amit minden bizonnyal elhitt nekem, viszont a valóság nem egészen az amit elmondtam. Igen komolyan érintett, hogy minden erőfeszítésem ellenére olyan emberbe/ekbe botlottam aki annyira érdeklődött irántam, hogy egy általam fel sem tűnő baki kapcsán rájött a turpisságra. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az egész történet igen szűk körben tudódott ki, viszont szégyenérzetem van és lejárattam magam a barátom és még 1-2 ember előtt. Többek között az előtt aki "feldobott". Ő szerinte semmi hátsó szándék nem ált mögötte, (aminek ugyan jelét, valóban nem is mutatta/ja) csupán a mi kapcsolatunkat szerette volna rendbe rakni. Ennek ellenére dühöt, haragot érzek iránta, elzárkóztam minden féle megkeresése elől. Amennyiben magamban tartom az igazságot, és sem a párom, sem a "lebuktató" előtt nem vállalom amit tettem, kihathat a érzéseimet tekintve a jövőmre nézve? Nyomaszthat akár éltem végéig is? Esetleg tudat alatt lehetnek pozitív érzések is az "elkövetővel" kapcsolatban?2022. dec. 28. 06:31
21/21 A kérdező kommentje:
Szép vers, Bár a szerzőt nem ismerem.
Van még ilyen romantikus írása? Szívesen olvasnám.
De komolyan.
2023. jan. 7. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!