Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihathat ez a jövőre nézve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihathat ez a jövőre nézve?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a párom. Ez sajnálatos módon másoktól tudta meg, és kérdőre vont. Elmondtam neki a saját verziómat, amit minden bizonnyal elhitt nekem, viszont a valóság nem egészen az amit elmondtam. Igen komolyan érintett, hogy minden erőfeszítésem ellenére olyan emberbe/ekbe botlottam aki annyira érdeklődött irántam, hogy egy általam fel sem tűnő baki kapcsán rájött a turpisságra. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az egész történet igen szűk körben tudódott ki, viszont szégyenérzetem van és lejárattam magam a barátom és még 1-2 ember előtt. Többek között az előtt aki "feldobott". Ő szerinte semmi hátsó szándék nem ált mögötte, (aminek ugyan jelét, valóban nem is mutatta/ja) csupán a mi kapcsolatunkat szerette volna rendbe rakni. Ennek ellenére dühöt, haragot érzek iránta, elzárkóztam minden féle megkeresése elől. Amennyiben magamban tartom az igazságot, és sem a párom, sem a "lebuktató" előtt nem vállalom amit tettem, kihathat a érzéseimet tekintve a jövőmre nézve? Nyomaszthat akár éltem végéig is? Esetleg tudat alatt lehetnek pozitív érzések is az "elkövetővel" kapcsolatban?
2022. dec. 28. 06:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Nem gáz, sokan csinálják popsiba!😀

2022. dec. 28. 08:46
 12/21 A kérdező kommentje:

Csak beszélgetésekről tud, viszont attól több emberrel, és több is volt.

2022. dec. 28. 08:49
 13/21 A kérdező kommentje:

Akkor nem volt szégyenérzetem, félelmem, hogy megtudják. Annyira jónak gondoltam az egészet, nem is, volt semmi baj, ameddig az a rohadék el nem csavarta a fejem. Nem bírtam megnyugtatni a kilétemmel kapcsolatban, és nyomozgatni kezdett.

2022. dec. 28. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem gondolnám, hogy téged bármi is nyomasztana akár 1 percig is. Max. az, ha a titok nem marad örökké titok.De szerintem ez sem nyomaszt igazán, csak előadod itt a műsort, de ezt kevesen veszik be. Egy lelkiismeretlen, önző, gátlástalan embernek tűnsz, és a tetteid ezt igazolják is. A "párod" pedig egy igazi lúzer, hogy eddig nem jött rá az igazi jellemedre. Még nagyon sokat kell fejlesztenie az emberismeretén. Ha veled marad ezután is, akkor simán elnyeri a világ egyik legnagyobb ökörje címet is. Te még jó ideig, de inkább sohasem fogsz leállni. Talán csak akkor, ha egyszer végleg kiégsz a folyamatos kaland hajszolásban. Addigra viszont egy kétlàbú nemi betegség telep leszel igencsak kiélt fejjel.
2022. dec. 28. 09:08
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

1.Könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja. 🤭

2.Több esze volt, mint a párodnak. Nem volt olyan könnyen átverhető. Szóval, megérdemled.

2022. dec. 28. 09:12
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy az ilyen dolgok előbb vagy utóbb úgyis kiderülnek.

Mindig az igaz út az egyenes út. Ha nem most derül ki valami, akkor kiderül 1 év múlva, vagy később. Lehet rettegni, hogy ki mikor, miért dob fel....

Jobb ha van egy "B" verziód arra, hogy mi lesz akkor ha kipenderítenek...

Szerintem igaz az a mondás, hogy úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd hogy veled bánjanak! Az az igazi nagy szopás, amikor visszanyal a fagyi.

2022. dec. 28. 09:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Tehát akkor nézzük, mi is történt?

Neten ismerkedtél, levelezgettél, és volt akikkel találkoztál is, szexeltél.

Egy nőbe belehabarodtál, aki pároddal közös ismerősötök, , és egy bakid folytán elkezdte sejteni ki vagy. Addig nyomozott, amíg ki nem derítette, és szaladt is párodhoz.

Szóval most párod tud a levelezgetéseidről, de a találkozásokról, szexekről nem.

És most azon aggódsz, hogy ha hagyod ebben a hitben, nem mondasz el neki mindent, akkor bírni fogod-e lelkiismerettel hosszú távon?

Ne aggódj, simán. :D

Idáig is bírtad, sőt, még "reklamálsz is", hogy még ki sem sikerült élned magad. :D

De szerintem mostmár ne azon agyalj, hogy folytathatnád lebukás nélkül. Inkább legyél hálás, hogy ennyivel megúsztad. És próbáld meg felhasználni ezt a lebukást arra, hogy amit más nőknél kerestél, azt a hiányt hozd helyre a kapcsolatodban.

2022. dec. 28. 13:00
 18/21 A kérdező kommentje:

"Neten ismerkedtél, levelezgettél, és volt akikkel találkoztál is, szexeltél." Eddig igaz, kiegészítve, hogy nő vagyok, és szexpartner keresőn ismerkedtem.

2022. dec. 28. 15:40
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

Szenvedj csak !

Majd megkapod az élettől ami jár neked, mindenki azt kapja az élettől amit ad.

2022. dec. 28. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Szép csillagos az Ég

Elcsendesült a rét

Ezüstös fényét hinti ránk a holdsugár.

Már fújdogál a szél

Egy tücsök hangja kél

Lágy puha fészkén elszunnyad a kismadár.

Bérceken túl a völgyben lenn

A fényes napkorong is elpihen

Hát aludj gyermekem

Álmodj csak csendesen

A tó tükrén, az erdő mélyén csend honol.

Csak hunyd le két szemed

Hisz ágyacskád felett

Itt van mamácskád

S dúdolgatva így dalol:

Reggelre új nap virrad rád

majd játszol kergetősdit, bújócskát.

Hát aludj kedvesem,

álmodj csak csendesen.

Itt van mamácskád

S dúdolgatva így dalol:

mmm mmm mmm.....

2023. jan. 7. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!