Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ember életére kihathat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember életére kihathat az hogy bántották az iskolában?

Figyelt kérdés
Velem ez volt, és úgy érzem az életem minden területe egy csőd. Legyen szó munkáról, vagy kapcsolatról, én sose vagyok elég jó. Az iskolában is én voltam az aki ciki volt, nem nagyon barátkozott velem senki, csak egy ideig. Az élet igazságtalan, mert mégis a volt osztálytársaim akik kicsúfoltak, az életben elértek mindent: párkapcsolat hosszú ideje, összeköltözés a párjukkal, házasság, gyerek, jó munka stb. Lehet hogy ez nem jó, de rettentően irigykedek rájuk. Próbálok tenni azért hogy jobb életem legyen, de mégse jön össze. Én meg még mindig itthon vagyok a szüleim nyakán, mint egy szerencsétlen. Világ életemben szorongtam, iskola és munka előtt is midig hányingerem volt. Antidepresszánst is szedek.
2019. okt. 9. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nem vagyok elég jó hozzáállás hat ki. Egyrészt a te feladatod kideriteni h miben vagy elég jó (bármiben), másrészt feloldani ezt a sebet.
2019. okt. 9. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodásmód, és az egyéni adottságok hatnak ki főleg. Engem is bántottak az iskolában, de alig emlékszek rá, és már nem is érdekel.
2019. okt. 9. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Már az engem se érdekel, hogy mi történt a suliban, nem gondolok már ezekre a dolgokra, nap mint nap. De azon elszoktam hogy a felnőttkoruk is mennyivel jobb nekik, mint nekem, és lehet nem hiába utáltak. Még a Facebookon is több 100 lájkot szereznek be, olyan népszerűek.
2019. okt. 9. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen hatással lehet.Elsősorban az önbizalmad kellene felépítened.Pszichológushoz is elkellene járnod,terápiás kezelésre.Nem jó ez a negatív hozzáállás ezt felejtsd el.Ne is várj egyik pillanatról a másikra változást,hanem csak lépésenként.Sok időbe telik és sok munkába,hogy összeszedd magad és ha bízol magadban biztos meglesz az eredménye.
2019. okt. 9. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokszor az ilyen emberek kattannak be, és levadásszák a volt osztálytársaikat. Egyenként felszabdalja őket.
2019. okt. 9. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenkit piszkálnak a suliban, még a legmenőbbek sem ússzák meg, hogy néha bántsák őket. Mégsem lesz mindenki csődtömeg. Ez sokkal inkább összefügg a rossz mentalitással. Egyrészt mert nem tudja ezeket a rosszabb időszakokat pozitívumként, motivációként felhasználni. Másrészt eleve azért cikizik ennyit mert nem tud kiállni magáért, nem tud tenni azért, hogy jó legyen neki és a személyisége nem pont ideális.
2019. okt. 9. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy boxzsákot vagy kezdj el sportolni valamit, attól hogy egész nap otthon szomorkodsz nem lesz jobb a helyzet. Azt hogy mi történt az iskolában pedig szard le, már felnőtt ember vagy és nem kisiskolás.
2019. okt. 10. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!