Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihathat a barátaim viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihathat a barátaim viselkedése a párkapcsolatomra? Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
4 hónapja lett egy barátom, akinek elég jó anyagi helyzete van. Van egy szép lakása és egy nagyon drága autója. Illetve vannak a barátaim, akik szintén egyébként nagyon jó anyagi helyzetben vannak. Az én családom nem engedheti meg magának a drága autókat és luxus dolgokat. A barátom egy picit idősebb is tőlem, de nem a pénzéért vagyok vele. Többször visszahallottam már 1-1 embertől, hogy a barátaim eléggé elhordtak, hogy mekkora ribi lettem és, hogy ezért meg azért vagyok a barátommal. Jelzem, hogy ezelőtt egy párkapcsolatom sem volt. Az utóbbi időben nagyon elfajult az egész, ugyanis az egyik srác azt találta ki, hogy én kikezdtem vele és, hogy a barátnője ezért elhagyta (Közben barátnője sem volt tudomásom szerint), kikezdeni pedig biztos, hogy nem kezdtem ki vele. 7 évig “barátok” voltunk, nem most fogom elkezdeni, amikor kapcsolatom van, ráadásul nem is az esetem. A barátom nem hitte el természetesen, mert bízik bennem és én is benne, de ez nagyon kellemetlen szituáció volt, hisz az egész hazugság volt. 7 évig nagyon jó kapcsolatban voltunk az egész csapattal, mára pedig már teljesen kitoltak mióta barátom van és hozzá költöztem. 23 éves vagyok, a barátaim szintén 23-27 között mozognak. Szerintetek ez a probléma megbeszélhető még, vagy felejtsem el az egész baráti társaságot?
2021. jún. 14. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a barátaid? Nekem ia volt ilyen barátnőm, volt, mert ez nem barát.
2021. jún. 14. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Neked nem barataid hanem ellensegeid vannak. Mit akarsz ezen megbeszélni?
2021. jún. 14. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Én évekig próbáltam nekik tényleg mindenben segíteni, eddig a bizonyos esetekig soha semmi nagyobb probléma nem volt köztünk. Soha ki nem beszéltem őket, én nem is vagyok ilyen típus. Ha örömük volt én velük örültem. Egyszerűen nem értem, hogy mit tehettem ami bánthatná őket. Ráadásul nagyon gyerekes ez a viselkedés. Választ sem adnak, hogy miért csinálják ezt. Nagyon nehezen engedem el azokat az embereket akikkel valamikor is nagyon jóban voltam, ráadásul számomra ez teljesen érthetetlen.
2021. jún. 14. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy az egész társaságot dobd, minden esetre erősen szelektálnod kellene közöttük. Nagyon éretlen a viselkedésük.
2021. jún. 14. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Te minek is tartasz ilyen barátokat??
2021. jún. 14. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezeket barátoknak nevezed, kiket nevezel ellenségnek?
2021. jún. 19. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:

te azt mondod nem a pénze miatt, de manapság rengeteg ilyen kapcsolat szűletik ahól tehetős a férfi és minden nő azt állítja , hogy nem a pénzről van szó meg a kényelemről...

Fusztráltak a barátaid mert ők is ezt látják a világban amit le írtam.. Gondolom neki meg nem jön össze nagyon egy csaj sem..

2021. júl. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!