Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok egészséges párkapcsolatot építeni (lent részletezem) és nem tudom, hogy mitol van, illetve hogyan tudnam ezt leküzdeni?
Mintha én írtam volna ki a kérdést. Úgyan ilyen vagyok én is, senkit sem merek,tudok közel engedni magamhoz. Aki tetszik azzal én is goromba,bunkó leszek.
Nálam szerintem azért van, mert apa nélkül nőttem fel és apa mintám sem volt. Születésem után elhagyott...és azt gondolom ha neki nem kellettem akkor másnak sem fogok. Az esélyét sem akarom megadni annak,hogy valaki megbántson vagy elhagyjon pont úgy ahogy az apámnak sem kellettem. Ez nagyon erősen bevésődik az emberbe. Sokan nem értik, kérdezik, miért nincs párom amikor csinos,szép lány vagyok.
De belül nekem ez nagyon fáj,hogy a saját apámnak nem kellettem és amikor próbáltam is közeledni nagyon csúnyán bánt velem és a családja is.
Nem lehet,hogy nálad is hasonló okok vannak?
Milyen csalódásaid voltak a múltban? Megbántott valaki? Szeretett apukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!