Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihathat ez a jövőre nézve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihathat ez a jövőre nézve?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a párom. Ez sajnálatos módon másoktól tudta meg, és kérdőre vont. Elmondtam neki a saját verziómat, amit minden bizonnyal elhitt nekem, viszont a valóság nem egészen az amit elmondtam. Igen komolyan érintett, hogy minden erőfeszítésem ellenére olyan emberbe/ekbe botlottam aki annyira érdeklődött irántam, hogy egy általam fel sem tűnő baki kapcsán rájött a turpisságra. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az egész történet igen szűk körben tudódott ki, viszont szégyenérzetem van és lejárattam magam a barátom és még 1-2 ember előtt. Többek között az előtt aki "feldobott". Ő szerinte semmi hátsó szándék nem ált mögötte, (aminek ugyan jelét, valóban nem is mutatta/ja) csupán a mi kapcsolatunkat szerette volna rendbe rakni. Ennek ellenére dühöt, haragot érzek iránta, elzárkóztam minden féle megkeresése elől. Amennyiben magamban tartom az igazságot, és sem a párom, sem a "lebuktató" előtt nem vállalom amit tettem, kihathat a érzéseimet tekintve a jövőmre nézve? Nyomaszthat akár éltem végéig is? Esetleg tudat alatt lehetnek pozitív érzések is az "elkövetővel" kapcsolatban?
2022. dec. 28. 06:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%
Hogy tehetted ezt? 😱
2022. dec. 28. 06:35
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Az egész sztoriban csak magadra haragudhatsz..
2022. dec. 28. 06:40
 3/21 A kérdező kommentje:

Igen, magamra, haragszom, de ha a történtek ellenére elmondom a valóságot, hát páromnál tuti kiverné a biztosítékot.

2022. dec. 28. 06:47
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Nem.

rengetegen élnek boldogan házasságban is 20 éve miközben időnként félrek**úrnak-

ma már ez természetes.

azt mondják ezaz általános emberi természet.

Amúgy legalább jólesett a szex?

2022. dec. 28. 06:49
 5/21 A kérdező kommentje:

Igen jól esett, és ha le nem buktatnak ki tudja meddig folytatom is.

Itt a hangsúly azon van, hogy nem magától jött rá, mert nem hiszem rá tudott volna jönni, hanem, hogy nem vette észre, és úgy hívták fel rá a figyelmét.

2022. dec. 28. 06:53
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csald meg ismet csak okosabban
2022. dec. 28. 07:30
 7/21 A kérdező kommentje:

Úgy gondolod, ezek után sem figyel fel rá?

Kétlem. Bár még maradtak kiéletlen vágyaim, ez tény. :)

2022. dec. 28. 07:34
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Remélem a karma visszaadja, lehet másképp de viszonozza
2022. dec. 28. 07:48
 9/21 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem fog nyomasztani életed végéig, hiszen hosszú ideig, gátlástalanul képes voltál megcsalni, végén sem voltál őszinte és csak azt sajnáltad kiderült. Most ismét belevágnál,csak keresed a módját hogyan ne derüljön ki, azaz szerintem már most se nyomaszt, semmi lelkiismeret furdalás.

Mindehhez kell egy bizonyos gyomor és gerinc hiány, ami valakiben meg van, vagy nincs.

2022. dec. 28. 08:13
 10/21 anonim ***** válasza:
60%

"ha a történtek ellenére elmondom a valóságot, hát páromnál tuti kiverné a biztosítékot."

Ezt mire értetted? 😀

2022. dec. 28. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!