Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban miért nem bújik hozzám már a szexpartnerem ha eddig hozzámbújt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben szex előtt beszoktunk tenni egy filmet. Ekkor hozzám bújik. Aztán szex és megint folytatjuk a filmet összebújva. De most egyálltalán nem bújt hozzám . És mikor megyek meg jövök haza akkor is csókkal köszön és az se volt. Mi lehet az oka? 43F
2022. dec. 21. 18:55
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
#40 A kérdező kifejtette, hogy nem fontos neki, csak egy lyuk, amit nem akar elveszíteni, mert így kényelmes neki. Ebben a helyzetben amit leírtál szimpla manipuláció lenne, hogy a csaj vele maradjon.
2022. dec. 23. 14:10
 42/48 A kérdező kommentje:
Azért nem csak egy lyuk én szeretek vele bumálni ,érdekelnek a dolgai,a mindennapjai és baromi jó vele a szex is. Laza csaj,sokmindenben hasonlítunk. Kedvelem őt ezért sem akarom hogy vége legyen de hülyíteni sem szeretném. Ezért nem tudom mit tegyek.
2022. dec. 23. 16:03
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya játékot játszol vele,hagyd őt békén!

Engedd,hogy találjon magának valakit,aki őszintén szereti és akit megérdemel.

2022. dec. 23. 22:26
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Női oldalról válaszolok: azért, mert kevés, amit adsz neki és szépen lassan kiégeted a tüzet, ami benne volt irányodba. Emellett nem vagy korrekt, mert elvárod, hogy a gondolataikban olvasson. Ilyenkor szépen le kell keretezni a kapcsolatot: “bébi havi egy alkalom fér bele, akkor viszont arra a pár órára mienk az univerzum, kényeztetlek, imádlak, az egekig repítelek. A köztes időm sajnos tele van, párkapcsolat nem fér bele a részemről, hanem szeretői viszony. Ez így jó lesz neked?”

Ez lenne a korrekt út.

El fogod amúgy veszíteni. Az idejét rabolod, mert magányos melletted. Ilyen ritka kapcsolódás akkor lehet hosszú távon, ha ő is foglalt!

2022. dec. 25. 20:39
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Remélem visszatért a valóságba és szépen kirak az életéből örökre kérdező. 😆
2022. dec. 25. 20:59
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is besokallt, amit meg tudok érteni. Önző, érzéketlen dög vagy, én már rég otthagytalak volna. Remélem, ő is megteszi.
2022. dec. 26. 10:05
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
jó lenne ha az ember mellett lenne egy tisztánlátó karakteres személy, aki egy az egyben megmondaná neki, hogy ne is reménykedjen. Jobb lenne ha egy az egyben elfelejtenéd, még ha fájna is neki. Nagyon önző vagy, mit gondolsz, ő csak szexre vágyik? Ezzel csak tönkreteszed a lelkét, a férfiakban való hitét
2022. dec. 26. 11:06
 48/48 anonim ***** válasza:
87%

"Ő még májusban előrukkolt azzal hogy megismerhetnénk egymást jobban,de visszautasítottam.Azóta nem beszéltünk erről."

Ő többet akart, most éppen próbál leválni rólad, hogy ne fájjon majd neki annyira, amikor vége lesz.

2022. dec. 29. 21:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!