Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban miért nem bújik hozzám már a szexpartnerem ha eddig hozzámbújt?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben szex előtt beszoktunk tenni egy filmet. Ekkor hozzám bújik. Aztán szex és megint folytatjuk a filmet összebújva. De most egyálltalán nem bújt hozzám . És mikor megyek meg jövök haza akkor is csókkal köszön és az se volt. Mi lehet az oka? 43F2022. dec. 21. 18:55
31/48 anonim válasza:
Beszélgess vele naponta, kérdezd meg hogy van. Hogy érzi magát stb.. törődj vele.
Jön a karácsony lehet jólesik.
Meg menj többet hozzá néha vidd el programozni
32/48 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy azt gondolja hogy lehet több is köztünk mert nekem nem fér bele egy párkapcsolat. És neki már így sem vagyok közömbös.
2022. dec. 23. 00:01
33/48 anonim válasza:
Az a baj az írásod alapján, hogy jó nagy egod van. A lányka meg ha sejted, hogy többre vágyna, csak neked nem fér bele, kérdés; miért nem hagyod inkább békén? Miért foglalkoztat téged az, hogy miért nem kedves már veled? Egy csomó kérdést önmagadnak kellene feltenned!
34/48 anonim válasza:
Egyszer nehogy valaki ugyan így játszon veled, amit te is csinálsz.
35/48 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha az elejétől nem akartál többet, akkor minek kellett az egész "üdvözlő puszi, összebújás, szex után filmezés összebújva" dolog, és miért zavar, hogy ez már nincs meg? Nálam a szexkapcsolat úgy néz ki, hogy megjön a másik, max azt kérdezem meg, hogy egy pohár vizet kér-e, vagy wc-re kell-e mennie, aztán mehet a menet. Nem csoda, hogy szerencsétlen nő többet látott a dologba. Ha szeretet hiányod van (mert itt már csak arra tudok gondolni, mint lehetséges ok) azt a szex partnered nem pótolhatja, ne is várd tőle, mert az nem fér bele egy ilyen kapcsolatba. Szeretet párkapcsolatban van. Ezt jó lenne, ha helyreraknád magadban.
36/48 anonim válasza:
Hatalmas egós van de érzelmi intelligenciád meg egy nagy nulla
37/48 A kérdező kommentje:
Én csak próbálok valamit kitalálni. Tényleg sokat dolgozok. Idő szűkében nehéz összehozni egy találkozót. Nem akarom őt megbántani. Kedves lány. De ha nem érek rá akkor nem tudok sűrűbben menni hozzá. És nem akarom becsapni sem azzal hogy több lesz köztünk. Ezért nem is igérgetek meg hitegetem őt soha. Azt hittem hogy így jó neki is.Nem akarom hogy találjon mást. Körül rajongják a pasik szóval tuti hamar bepasizna. Lassan 2 éve járunk össze.
2022. dec. 23. 09:04
38/48 anonim válasza:
Mi lesz veled, ha terhes lesz?:) Elszaladsz?
39/48 A kérdező kommentje:
Kellő óvatossággal gondoskodom róla hogy ne legyen terhes. De nem értem hogy jön ide ez.
2022. dec. 23. 10:32
40/48 anonim válasza:
Kellő óvatossággal teremts meghittebb körülményt ha rá vágysz! Csináld úgy, hogy èrezze belőled azt, hogy fontos neked a munka mellett Ő is! Talán jobbá is válhat az egész kettőtök közötti dolog és nem csupán parádénak érzi. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!