Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban miért nem bújik hozzám már a szexpartnerem ha eddig hozzámbújt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben szex előtt beszoktunk tenni egy filmet. Ekkor hozzám bújik. Aztán szex és megint folytatjuk a filmet összebújva. De most egyálltalán nem bújt hozzám . És mikor megyek meg jövök haza akkor is csókkal köszön és az se volt. Mi lehet az oka? 43F
2022. dec. 21. 18:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem táplálod. A nem öntözött virág is csak elhal.
2022. dec. 21. 19:27
 12/48 anonim ***** válasza:
97%
Azért nem bújik hozzád, mert visszautasítottad az érzelmi közeledését. Tehát nem vagy neki más, mint egy jól szopó szexbaba. Az egy marha jó dolog, csak egy idő után ráun az ember. Ennyi.
2022. dec. 21. 19:28
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Te most érzel iránta valamit? Fontos neked? Ha igen, miért nem foglalkozol vele többet?

Valószínűleg neki ez kevés, te visszautasítottad az érzelmi közelséget, így lemondott rólad.

2022. dec. 21. 19:30
 14/48 A kérdező kommentje:
De még májusban volt ez utána minden ment tovább a megszokott módon. Ő akkor beakarta fejezni de én nem. Írtam neki,tudni akartam hogy van. Csak azt érzem hogy jó vele a szex,jó vele dumálni,jófej,aranyos,kedves ,vicces jól érzem magam vele ennyi. Azért nem tudok vele többet foglalkozni mert sokat melózok,beszippantanak a mindennapok. Séf vagyok.
2022. dec. 21. 19:34
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fontos neked, akkor miért nem hagytad? Szerintem el kellene döntened mit akarsz, mert így csak szenved. Ne legyél önző! Amúgy meg beszéld meg vele, az a legtisztább. Ha nem tudod viszonozni, amit érez, akkor engedd el.
2022. dec. 21. 19:39
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Tedd össze kezed lábad, hogy ennek ellenére ágyba bújik veled. Olyan nehéz lenne naponta egy árva sms-t küldeni?
2022. dec. 21. 19:41
 17/48 A kérdező kommentje:
Nekem így kényelmes. Néha megjegyezte ,hogy találkozhatnánk sűrűbben de a.úgy nem mondogatja. Türelmes.
2022. dec. 21. 19:46
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg májusban még reménykedett a visszautasításod után, hogy egyszer majd megváltozik a véleményed, és mégis meg akarod ismerni jobban. Azóta több mint fél év eltelt, és idővel tudatosult benne, hogy ez számodra mindig csak egy szexkapcsolat lesz. Emiatt szép lassan elengedte ezt az egészet, és próbál csak szexpartnerként kezelni, ahogy te kérted. Ennek pedig nem része az összebújás, és üdvözlő puszi. Vagy tényleg kezd kiábrándulni, az is egy esélyes opció.
2022. dec. 21. 19:49
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Neked így kényelmes akkor mi az igazi problémád? Miért tenne bele többet mint te? Persze mindennek oka van, az is lehet, hogy neki is valamiért így jó. Különben már rég ajtót mutatott volna.
2022. dec. 21. 19:53
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy neked így kényelmes? Megmondom őszintén, nem tudom mit eszik rajtad az a lány, de ha van egy kis esze, akkor már nem sokáig bújik veled ágyba.
2022. dec. 21. 19:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!