Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy sugar daddyvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy sugar daddyvel először találkozni?

Figyelt kérdés

Most lesz az első találkozom vele és nem tudom hogy mire számítsak, hogy öltözzek fel stb

Aki tud tanácsot adni annak nagyon megköszönném

2022. dec. 17. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
😂😂
2022. dec. 17. 21:51
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
😂😂😂
2022. dec. 17. 21:52
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Úgy tűnik, rossz helyre jöttél.
2022. dec. 17. 21:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

épp tegnap olvastam egy pszichológiai tanulmányt a hozzád hasonló sugar babykről.

miszerint, aki sugar kapcsolatra adja a fejét, olyan sötét személyiségvonásokkal rendelkezik, mint a manipuláció, a cinizmus, a materializmus gátlástalan hajszolása.

sztem ez egy kamu kérdés! aki addig eljut, h. leszervez magának egy ilyet,m az nem a gyakorin kérdezgeti, mit vegyen fel.

ha mégsem kamu, te egy olyan naiv szerencsétlen vagy, h. simán bármit megtehet majd veled a daddyd.

2022. dec. 17. 22:02
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Tehát a kuncsaftodhoz h öltözz?
2022. dec. 17. 22:11
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván csinosan öltözz fel. Mi lesz a program? Ha mentek étterembe, vagy valahová, akkor oda illő öltözet. Attól is függ, mit beszéltetek meg, mi lesz a találkozón. Ha nála lesztek vagy hotelben, akkor természetesen ügyelj a fehérneműre is... Tudod, miért fizet.

Amúgy ebben a témában inkább olvasd az oldal (puncs?) blogját, vagy nézz külföldi fórumokat. De nem értem, pontosan mi a kérdés. Nyilván hozd a legszexibb formádat.

2022. dec. 17. 22:15
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

szerintem kár ezen ennyit agyalni, nem az a lényeg az ő szempontjából hogyan öltözz fel, hanem h. milyen gyorsan vetkőzöl le.

és sztem ha nem muszáj, ne add ilyesmire a fejed, a tested...

el lehet menni dolgozni, nem muszáj kurválkodni...

2022. dec. 17. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:
40%

Miért kell neked sugar dady?

A munka büdös neked?

És inkább az ingyen pénz jobb?

2022. dec. 17. 23:38
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Óvszer, papírzsepi, ásványvíz legyen nálad.
2022. dec. 17. 23:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a szerencsétlent! Tényleg ennyire sík vagy, hogy még a k.rválkodáshoz is tanácsot kérsz?
2022. dec. 18. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!