Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Facebookon kereszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Facebookon keresztül felkeressen ezt a nőt, vagy az, hogy így eltűnt, annak a jele, nem akar semmit? Én szívesen találkoznék vele. Több lenn.

Figyelt kérdés

Múlt héten szombat este fenn voltam egy haveroméknál a szülinapi házibuliján. Tesója is meghívta a barátait, és hajnali 2 fele úgy alakult, hogy kettesben 21-eztem (az egy kártyajáték) egy nővel. Még korábban nem találkoztam vele, ő a tesójának (húga van) volt egy barátnője. És már akkor senki se akart semmit játszani, csak mi ketten. Így kerültünk kettesbe.

Hát de akközben a 21-ezés közben amit letoltunk, nagggyon durván izzott a levegő. Egymáshoz se értünk, de mégis erotikus élmény volt. Izomból flörtöltünk egymással, olyan intenzíven szemeztünk minden egyes lapnál, hogy az nem igaz. Nagyon érzéki volt az egész élmény. Ő győzött amúgy, de nem sokon múlt.

De utána nem tudom mi történt, mert hogy semmi. Felálltunk az asztaltól, mindketten a saját barátainkhoz mentünk vissza vegyülni, és nem sokkal később, mikor hazamentem, a nő már ott sem volt, korábban elment anélkül, hogy feltűnt volna. Hogy baltázhattuk így el? Ki kellett volna puhatolnom van-e valakije, meg elhívni randizni, ha nincs.

Sajnos arra aztán várhatok, hogy majd egy következő bulin úgyis látom, mert 15 éves barátságom során a haverommal most először hozott össze vele. Lehet utoljára. És ha mégis látnán valaha újra egy sima házibulin, akkor lehet már mindketten rég találunk valakit. Vagy most keresem meg, vagy ennyi volt.

Nyilván meg tudom keresni Facebookon, elkérem az elérhetőségét haveromtól ő meg a húgától. De az, hogy elköszönés nélkül lelépett a buliból, számomra annak a jele, az ég egy adta világon semmit sem akar, lehet van is valakije. Én amikor készültem elmenni, kerestem, egyértelmű volt, hogy egy ilyen parti után el kell tőle köszönnöm. Neki azonban ez eszébe se volt úgy tűnik.

2022. nov. 3. 22:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Igéző barna szeme volt, mandula vágású. És sötétbarna haja. És nagyon érzéki kisugázása volt. Nem bántam, hogy ő nyert. :D
2022. nov. 3. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy most keresem meg, vagy ennyi volt."

Most keresd meg.

2022. nov. 3. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Próba, szerencse, ha nem jön össze attól még érdemes rápróbálni.
2022. nov. 3. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg előtte kérdezd meg a csajt, h van e valakije...
2022. nov. 3. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Faxbúk nem az igazi, de ját nem tudok jobbat én se.

Elkérnéd közös ismerőstől a telszámát és ott hívnád, vagy kimennél munkahelye elé vagy hasonlók, ezek mind brutál creepynek számítanak manapság.

Legjobb talán az még, ha a közös ismerőst kéred meg, hogy kössön össze benneteket, tehát csak akkkr éred el, ha már tudod, hogy beszélne veled.

De fb-n meg ugyanezt éred el... ha visszaír/visszaigazol, akkor akar beszélni veled.

2022. nov. 3. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelmű, hogy keresd meg. Ne is kérdezd előre, hogy van-e valakije. Azt majd tudja ő, hogy van-e és ha van akkor is milyen a kapcsolata.
2022. nov. 4. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Juj de cuki vagy, komolyan mint a tinik :)

A tréfát félretéve, ugyebár vannak közös ismerőseitek. Na akkor első körben érdeklődj náluk mi a csajnál a pálya és ők jutassanak el infót a csajhoz hogy te biz' élénken érdeklődsz utána. Ne sokat tökölj viszont mert hamar el tud menni a hajó. Vagy eljutsz 1 héten belül addig hogy face-n is kommunikáltok vagy buktad a storyt. Ha kellően tökös vagy akkor én simán ráírnék, miért ne? Ha nem akar semmit akkor úgyis kioffol, ráírni valakire még nem bunkóság, se nem zaklatás (utána nem venni a lerázó jeleket viszont már az).

2022. nov. 4. 00:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy csak te érezted így az egészet. Ha a csaj csak úgy ott hagyott és köszönés nélkül lelépett, meg semmi nem történt játék közben. Ettől függetlenül még ráírhatsz facebookon.
2022. nov. 4. 05:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Először a közös ismerősökön keresztül érdeklődj, a barátod húga bizonyára azt is meg tudja mondani, hogy van-e valakije.

Lehet, hogy csak pillanatnyi flört volt, vagy te képzeltél többet bele, de ezer más oka is lehet, amiért lelépett köszönés nélkül. Egy próbát megér. Ha megvan az elérhetősége, és tudod már, hogy nincs mondjuk férje, először akkor se randira hívd, bejelölöd, írsz 1-2 kedves mondatot, és látni fogod, hogy vevő-e rád, vagy sem.

2022. nov. 4. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!