Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy sugar daddyvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy sugar daddyvel először találkozni?

Figyelt kérdés

Most lesz az első találkozom vele és nem tudom hogy mire számítsak, hogy öltözzek fel stb

Aki tud tanácsot adni annak nagyon megköszönném

2022. dec. 17. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Nektek amúgy mi fáj ennyire? A válaszadóktól kérdezem.

Ti nem akarnátok ilyen könnyű pénzt, rendben van. De miért fáj, hogy más igen? Bánt ezzel titeket vagy én nem is értem mi vezérel?!

2022. dec. 18. 02:39
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Tudod... fősikolán több baratnőm is csinálta! Én is gondolkldtam rajta, de sajnos nem volt hozzá gyomrom.

Ők egyetlen nap alatt megkeresték azt, amit 2 hónap alatt, arufeltöltéssel a tescoban. Ők sosem estek be fáradtan orara, munkábol jövet, én viszont igen! Nem mindenko.olyan szeremcsés ám, mint te, hogy a p*csája alá toljá a szülei a diolomát, meg a lakást,autot! Igy konnyu itélkezni.

Aegjobb barátnőm, (fősukin ismertem meg) hozzáment az ő sugardaddyjéhez. Két.kislányuk is van!

De tudom, tudom, tisztességes nő, CSAK és kizárólag, sikertelen, lúzer, 30évesen is mamahoteles férfit szerethet őszintén. Ha tett a celjaiért, elért valamit, akmor vele csak a penze miatt van a nő

2022. dec. 18. 05:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A közelmúltban megkérdeztem egy fiatal lány, akivel elég régen ápoltunk egy online kapcsolatot, hogy mit venne fel egy velem történő első találkozóra. Nekem akarna imponálni, felhívni magára még jobban a figyelmét, vagy pedig saját elvárásainak megfelelően öltözködne.

(Bár nem ilyen "sugar" kapcsolatban gondolkodtunk, de korunkból adódóan ez is lehetne, 47-22 a javamra)-

Meglepő, de egyben szimpatikus választ kaptam, miszerint valamilyen tekintetben, szeretne bájos lenni a szememben, viszont semmi féle képen nem öltözne túl, nem sminkelné magát jobban, viszont merítene a beszélgetéseinkből néhány ötletet, ami neki is tetsző, elfogadható, és megtalálható a ruhatárában. Egyszerűen csupán magát adná.

Szerintem Te is tedd ezt. Add magad!!!

Jobban fogsz imponálni, mint, ha csak mert azt gondolod az bejön, meg mások úgy csinálják "karácsonyfát", ne adj isten "bohócot" csinálnál magadból.

2022. dec. 18. 06:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Fekete legging, izléses, világos szini tunica
2022. dec. 18. 06:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell se szep fehernemu, se ovszer. Gondolom egy szaros vacsora araert nem dugsz. Majd ha utalgatott par szazezret es elvitt egy luxi bevasarloturara, akkor utana.
2022. dec. 18. 07:43
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon öreg, akkor valami mamisat.
2022. dec. 18. 09:19
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
Arra számíts, hogy meg leszel b@szva.
2022. dec. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!