Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret egyáltalán a párom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret egyáltalán a párom ha a kutyáját választaná helyettem?

Figyelt kérdés

Munka mellett minden szabadidejét a kutyával tölti, itthon pedig elvárja hogy takarítsam az ürüléket utána ha épp nincs kedve levinni sétálni (panelban lakunk). Ezerszer elmondtam hogy gondoskodjon róla ha már van és szereti, kettőnk közül csak ő akarta idehozni.

Azt mondta ha nem tetszik a helyzet elmehetek a francba nyugodtan. Szerintetek egy ilyen helyzetben valóban nem kellek neki?

én 33N, ő 37F

2022. dec. 12. 19:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Pedig nem jól gondoskodik a kutyáról, ha az besz@rik a lakásba.

Miért nem csináltok olyan közös programokat, ami mindenkinek jó? Miért nem mész vele kutyát sétáltatni, miért nem mentek kirándulni?

2022. dec. 12. 23:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Minden idejét a kutyával tölti, "szereti", de van olyan, hogy nincs kedve levinni, és hagyja, hogy a lakásba szarjon? Hát ez nekem sehogy nem jön össze (van kutyám, lakásban).
2022. dec. 13. 00:04
 23/25 A kérdező kommentje:

#22 röviden pedig ez a helyzet, nem tudom jellemezni itt esszében az életstílusát. A minden idejét vele tölti az arra vonatkozik, hogy ha ráér is inkább azzal van mint velem, vagy bármi.

Szerinte meg hadd szarjon be, fel kell takarítani és nem hisztizni.

2022. dec. 13. 00:40
 24/25 anonim ***** válasza:
67%
23-as Ha legközelebb odacsinál szegény kutya lépd át, majd ő intézi!
2022. dec. 13. 01:22
 25/25 anonim ***** válasza:
A kutyának biztosan nagyobb a f.asza.
2022. dec. 13. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!