Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez már akkor szerelem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már akkor szerelem? Miért nem tudok még mindig dönteni? Kell egyáltalán választanom? :- (

Figyelt kérdés
Elég fiatalon volt egy komoly kapcsolatom,talán azért nem tudok igazán határozott lenni. Miután ennek vége lett jöttem rá, hogy kimaradt az életemből a pasizás, randizás. Volt egy 3 éves kapcsolatom is, amiben úgy éreztem, hogy nagyon egyoldalú, a párom belekényelmesedett. Szakitottunk, de nekem ez nagyon fájt. Pedig én hagytam el. Megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon jól éreztem magam, udvarolt, kis romantikus volt. 3 hónap múlva derült ki, hogy milyen rossz természete van, sok rossz dolgot tett, féltékenykedett, megpróbált "kalitkába zárni". Közben az exemmel minden nap találkozunk,(eg, helyen dolgozunk), és újra akarja kezdeni, költözzünk össze, nagyon szerelmes belém stb. Én is úgy érzem, hogy szeretem, de ez már nem szerelem. Az újjal viszont félek bármi komolyba kezdeni, mert most szánja bánja, de én már nem bízom benne. De kezdtem beleszeretni. Most mit csináljak? Válasszam azt, akivel nyugodtságban, békében élnék, de nem annyira szerelmesen. Vagy azt, akivel " izgalmas" az élet, de kicsit rapszodikus?
2016. szept. 28. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez két rossz kapcsolat és egyiket sem választanám. Inkább harmadikat válassz vagy kezdj el megismerkedni a szingli léttel meg önmagaddal, mert ha ennyire nem tudod neked mi a jó, akkor az önismerettel is hadilábon állsz. Írtad hogy kimaradtak a randik, itt az idő bepótolni. Ne kapcsolatba kezdj, hanem ismerkedj emberekkel. Ezt a két férfit meg hagyd inkább.
2016. szept. 28. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Inkább egy harmadikra szavaznék én is. A féltékenykedős ürge mellett nem izgalmas, rapszodikus életed lesz, hanem maga a pokol. Az elején még talán nem, de egy idő után egy kvázi börtönbe zárva találod magad, barátok és család nélkül, egy olyan partnerrel, akinek teljesen ki vagy szolgáltatva és aki ezt maximálisan kihasználja. Ezt te sem akarhatod.. Jobb, ha még most lezárod. Az ilyen nem változik.

Az exeddel pedig nem véletlenül lett vége, nem erőltetném a dolgot a jövőben.

2016. szept. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!