Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két srác közül kellene választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két srác közül kellene választanom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal a kapcsolatom nagyon megromlott pár hónapja. Mostanában csend van, de amit akkor tett (nem részletezném akkori cselekedeteit, nem is az a lényeg), azt már nem tudom neki megbocsájtani és kiszerettem belőle. Akármit is tesz, nem tudom már szeretni. Vele családi gondjai miatt egyre kevesebbet találkozunk. A családja "eltiltja" tőlem, ok nélkül utálnak kezdettől fogva, pedig én igazán kedves voltam velük. Nem mehetek hozzájuk. Ha mondom neki, hogy találkozni akarok, mert hiányzik, akkor lecsesz, hogy én mindig csak ezzel foglalkozom, azzal, hogy esetleg neki is lehet dolga, meg hogy nem jöhet hozzám annyiszor, azt meg nem értem meg. Nem érzem, hogy hiányoznék neki. Sohasem mondja. Már nem találkoztunk vagy négy napja, de egyszer sem említette, hogy mennyire hiányzom. És ahogyan jön az iskola, ez még kevesebb együtt töltött időre csökken. Egy nap egyszer-kétszer felhív öt percre, és ennyi a napi kommunikáció. Semmi közös program-szervezés, ha együtt vagyunk. Szinte csak "vagyunk magunknak". Nincs közös témánk sem már.

Megismerkedtem egy sráccal, tőlem egy évvel idősebb, a suliban is egy osztállyal jár felettem. Amikor együtt vagyunk, minden annyira jó :) Azt hiszem, a részemről szerelem volt első látásra. Pillangókat érzek a hasamban, már ha csak rá gondolok. Mindenről tudunk beszélgetni, nincs olyan téma, amit szó nélkül hagynánk. Hülyéskedni is szoktunk bőven. Bejövök neki nagyon, mert bevallotta nekem, hogy már amikor meglátott, megtetszettem neki. Találkozásunkkor a kezemet is megfogta már, illetve át is karolt. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy valaki tényleg szán rám időt, foglalkozik velem, és tényleg keresi az alkalmat, hogy találkozzunk. Csak ugye több nem lehet, mert kapcsolatban vagyok, és ezt tiszteletben tartja, bár nehéz neki nagyon. Félek attól, hogy esetleg benne is csalódom. Komoly kapcsolatot szeretnék, nem pár hónaposat. Én már örökre akarok valakit. Sajnos nem tudom, hogy ő hogyan vélekedik erről. Vár rám, érzem, mert mondta, hogy addig amíg nem leszek szingli, meg kell állnunk itt, utána meg mehet a dolog, hiszen szeretné. Szerelmes vagyok, és ilyen még nem fordult elő, hogy első látásra beleessek valakibe, pedig voltak már kapcsolataim. Ha komolyan gondolja velem, én vele folytatom, de nem tudom, hogy melyek azok a jelek, amik egyértelműen arra utalnak egy srác részéről, hogy tényleg komolyak a szándékai a lánnyal? Kit válasszak, mit tegyek? Segítsetek!

2013. aug. 24. 00:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se válaszd. Az igazit azonnal tudnád választani, ott nem lenne kérdés melyiket választ. Tehát mi következik ebből: egyik sem az igazi.
2013. aug. 24. 00:20
 2/15 anonim ***** válasza:

egyikkel, egyik nap,másikkal,másik nap.

legjobb.

2013. aug. 24. 00:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Szinte érzem, hogy ő lenne az igazi, akivel bármit lehet csinálni együtt, akinek fontos vagyok. Viszont nem vagyok benne biztos teljesen.
2013. aug. 24. 00:22
 4/15 anonim ***** válasza:
szia. szerintem válaszd a második srácot. vagyis én őt választanám. mert az elmondásod szerint. már nem vagy boldog az első sráccal. plusz már nem is tudtok miről bezsélni. anélkül meg nem fog menni a dolog. viszont ne az legyen. h szakíasz az első sráccal és rögötn a másiks rác karjába ugrasz. először még azér ismerd meg még jobban a második srácot. és majd meglátjátok h mi lesz. én így cselekednék a te helyedben. te te dnts.
2013. aug. 24. 00:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Viszont van még valami, amit kihagytam. Ragaszkodom az előzőhöz azért, mert ő vette el a szüzességem, ami számomra tényleg fontos volt. Neki adtam, mert úgy éreztem, méltó hozzá, de ez most már másként alakult. És ez az egyetlen, ami mellette tart, és nem tudok ettől szabadulni.
2013. aug. 24. 00:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, minek vagy még együtt valakivel, akit nem szeretsz, és aki udvariasságra sem méltat.
2013. aug. 24. 10:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Mert ezidáig próbáltam támogatni. Az anyja kirakta a házból egy férfi miatt, egyik helyről a másikra "vándorol", apjától a nagyanyjáékig. Próbáltam segíteni, hogy feldolgozza azt, hogy az anyjának ennyire nem fontos, de egyszerűen képtelen vagyok elviselni a természetét. Oké, hogy ráment az idegrendszere, de rajtam vezeti le a bajait.
2013. aug. 24. 17:58
 8/15 anonim ***** válasza:
csináljátok hármasban, és levan a gond.
2013. aug. 24. 18:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha rajtam segít valaki, a legkevesebb, hogy nem teszem magam elviselhetetlenné, az én jóindulatomat is elveszíti az, aki boxzsáknak akar használni, bármekkora bajban is van.
2013. aug. 24. 22:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, fizikailag is vezette már le rajtam (megtépett, levágott az ágyra nagyon erősen).
2013. aug. 24. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!