Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret egyáltalán a párom ha a kutyáját választaná helyettem?
Munka mellett minden szabadidejét a kutyával tölti, itthon pedig elvárja hogy takarítsam az ürüléket utána ha épp nincs kedve levinni sétálni (panelban lakunk). Ezerszer elmondtam hogy gondoskodjon róla ha már van és szereti, kettőnk közül csak ő akarta idehozni.
Azt mondta ha nem tetszik a helyzet elmehetek a francba nyugodtan. Szerintetek egy ilyen helyzetben valóban nem kellek neki?
én 33N, ő 37F
"ha egyszer nem akarja hogy legyek miért nem szakít egyenesen?"
Mert amíg nincs jobb, jó vagy te is. Van némi előnyöd, de igazából nem érdekled.
De ha annyira imádja a kutyust,miért nincs kedve sokszor levinni?
Szerintem is egy kényelmes ember ,szexre meg takarítani tart ,te látsz bele többet.
Sose hagynám cserben a kutyáimat. Ők mindig ott vannak mellettem, bármit csinálok ugyanúgy engem követnek. Sajnos nemrég megjártam viszont. Volt egy lány akivel együtt voltam vagyis úgy nézett ki minden stimmelni fog. Felvetette hogy ideköltözne hozzám. Rábólintottam, bár annyira nem örültem mert szeretek lazán élni, és ha együtt lakunk ugye nem tudok eltitkolni előle semmit sem azután. Na mindegy mondom ,jöjjön de előre szóltam neki itt a 3 kutya az ágyban alszik születésük óta,velem, így nem fognak leszokni a földre még az ő kedvéért sem. Három nagytestű kutyáról van szó, elég hosszú szőrrel illetve izgalmi állapotban erősen nyáladzanak. Erre már láttam nem tetszett neki túlzottan. Ekkor jött az első vita hogy nem normális hogy majd 30 évesen inkább a kutyákat ölelem mintsem a páromat éjszakánként. Pofa befog , ezen nem ő fog változtatni. Aztán ide költözött. Átrendezett mindent felfordított minden eddigi megszokott eszközt helyet mindent amihez a kutyák is szokva voltak ,látszott rajtuk hogy őket is feszültté tette ez a szitu. Próbáltam megbeszélni magammal hogy valtoztassak vagy kicsit tényleg alkalmazkodjak de bármi szoba jött ahh a kutyákból nem tudok engedni sajnálom. Egygazdás védelmező mindhárom, fiatalok de soha nem éltem nővel együtt ezidáig, komoly kapcsolatom nem is volt ezelőtt pont mindig a nagy kutya mániám miatt. Aztán a lényeg az megtortent a baj. Az utolsó nagy veszekedésünkkor az egyik kan védve engem, nekiment és megharapta a melle fölött. Dulakodás volt magyarán, a lány ütött volna felém, de a kutya megelőzte ezt és megvédett. Lényeg a lényeg olyan hülyén jött ki az egész hogy rendőrségi ügy és 1 év felfüggesztettem lett belőle, állítólagos életveszélyt okozó testi sértés, segítségnyújtás elmulasztása miatt vagy hogy volt megfogalmazva. Azonnal kidobtam a lányt de szerencsére ezek után ő se akarta folytatni. Az szent,míg élek a kutyák lesznek a legelsők a sorban legyen az bármilyen nő, szeressen bármennyire, csináljon bármit...
Egy kutyást ne akarj megfosztani az egyetlen igaz barátjától, az egyetlen olyan lénytől akire számíthat.
Kérdező! Ha a párodat baleset érné beteg lenne, bármi, mellette állnál? Vagy azonnal faképnél hagynád? És nem, nem vagyok nő gyűlölő csak minden eddigi ilyennél válaszút elé lettem állítva: vagy normális keretek között tartsam a kutyákat, és lesz az adott nő a párom, vagy ha ennyire nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni, nem kutyával aludni, együtt időt tölteni kutyák nélkül is, filmezni kirándulni kutyák nélkül is, akkor inkább hagyjuk egymást... egytől egyig így történtek. A mai nők ennyire nem szeretik az állatokat?
“ Ehhez mérten vagyok teljesen padlón hogy ez hogy történhet meg.”
Azért vagy a padlón mert a kutya oda piszkitott neked meg le kell menned a padlóra teljesen hogy feltakaritsd 😅
Mikor veszed észre hogy te nem csak átvitt értelemben vagy s padlón , hanem úgy becsicskítottak (meghozza a párod , grat neked is) hogy szó szerint ott vagy a földön és más kutyája után mosod fel az ürüléket . De ha szerinted a szeretet megvan a kapcsolatban , sok boldogságot kívánok nektek mert osszeilletek 🙂 remelem sok gyereketek is lesz 🙂
"Ezerszer elmondtam hogy gondoskodjon róla ha már van és szereti, kettőnk közül csak ő akarta idehozni."
Ezerszer elmondtad, de ezerszer fel is takarítod a kakát. Látja, hogy csak a szád jár, de úgy is megcsinálod.
Akkor most hogy is van ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!