Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Férfi iránt mit éreztek ha így viselkedtek?
Egyetemen egy csoportba kerültem egy lánnyal. Bejelölt, kb. 2-3 naponta beszéltünk chaten. De ezek nem flörtölős, ismerkedős fajta beszélgetések voltak, inkább baráti poénkodós, és szakmázós.
Aztán egyszercsak mindig éreztem egyetemen előadások közti szünetekben hogy megérint, kicsit megsimít kezével, hátamat, vállamat, mellkasomat, felkaromat.
Aztán úgy 2 hónap eltelt, jártam a városban ahol él, ráírtam ebédelünk e együtt, de ez sem randi volt, csak ilyen szaktárs tali.
Ebédeltünk, beszélgettünk, utána asztalnál gyakran egymás kezéhez értünk, félénken simogattuk. Tali végén baráti puszi.
Két hét múlva megint ott jártam, megint közös ebéd, hivatalosan ez sem randi. Hát látom hogy feltűnően felkészülve jött. Ő sosem sminkeli magát, erre most finom smink, fülbevaló, új frizura, nagyon szép új körmök. Alakját kiemelő nadrág (ilyenben sem láttam még).
Odajön, puszi és szinte a nyakamba borul, átkulcsol mindkét karjával és erősen ölel magához, szinte belebújik a nyakamba úgy örül. Persze én is.
Szuper a találkozás, jól érezzük magunkat. Majd rátérek finoman, hogy bár mi hivatalosan barátok vagyunk, de most már nem tagadhatjuk le itt valami más is van. Mosolyog boldogan hogy hát igen, fogjuk egymás kezét és simogatjuk . Mondom én elég erős érzelmi vibrálást érzek kettőnk között, erre ő hirtelen megváltozik és azt mondja ijedten hogy ő igazából lelki társnak érez és hogy lehetnénk e továbbra is barátok.
Szóval ebben maradunk. De egy nap múlva már semmilyen megkeresésemre nem reagál, elolvassa üzeneteimet de nem válaszol.
Egyetemen köszönök, szomorkásan mosolyog, illedelmesen köszön de csak gépiesen válaszol ha kérdezek, de ő már nem kérdez semmit.
Mi történhetett?
Hasonló korú lányként én is amellett vagyok, hogy ilyenkor nem beszélni kell az érzéseidről, hanem tettekkel kimutatni, vagyis közeledni hozzá. Szerelmes érzelmekről beszéljetek akkor, ha már egy pár vagytok és megy az "így szeretlek, úgy szeretlek".
De az elején ezekre a vonzalom jelekre (apró érintések a részéről, szép haj, smink stb) ugyanilyen, csak erősebb jelekkel kell reagálnod. Vagyis te is szépen jelensz meg, és kezdeményezed a testi kontaktust: öleld át, csókold meg. Apró lépésenként eszkaláld a helyzetet, és látni fogod a reakcióján, ha sok már. Ha nem húzódik el, akkor zöld út a csókig. Azzal lehet elrontani az egészet, ha ehelyett beszélsz ezekről, vagy megkérdezed. Sose kérdezz ilyesmit, hogy "megcsókolhatlak?"
Szerintem azt várta, hogy vedd át ilyen szempontból az irányítást, légy tökös. Ne pedig érzelmekről habogjál, amikor még azok nem olyan mélyek, mert az inkább elijeszti. Tettek > szavak
Összességében a 11-essel értek leginkább egyet. Valószínűleg tetszettél neki, de az utolsó randin valami nagyon elvitte a vonzalmát, kiábrándult. Tippre a vallomásod, amit ő se tudott jól lereagálni. De lehet hogy több dolog együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!