Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, hogy viselkedtek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy viselkedtek, ha csak megdugtok egy nőt, vagy éreztek is iránta valamit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 21:33
 1/7 A kérdező kommentje:
ha a lány nem idegen, akivel lefekszetek
2010. jún. 9. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:

én nem szoktam, aki csak arra a kell. 0% érzelem. de ettől függetlenül (nekem) 100% szenvedély.

20F

2010. jún. 9. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ milyen nőt dugsz..

Ha ismeretlent dugsz, mégis mit éreznél iránta? nagyon semmit még. Jó szex, ennyi.

Ha ismered/haver, vagy az ex-ed, akkor meg passz. Nem voltam ilyen helyzetben még. :D

2010. jún. 9. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én pár hónapja megdugtam 1 nőt érzelmek nélkül, majd másnap rájöttem h mégis érzek iránta vmit. Azóta is 1ütt vagyunk. De vele már az éjjel folyamán is máshogy viselkedtem mint az elődeivel. A többi esetben gyors numera volt,szintén érzelmek nélkül, és utána pont nem érdekelt tovább az illető csaj. De mivel nem is ringattam őket hiú reményekbe, és tudhatták mire számítsanak, ezért nem hiszem h nagyon szemét voltam. A viselkedéséből vmennyire rájöhetsz érez e vmit. Ha nem csak megdug, foglalkozik is veled, akkor talán van esélye h érez vmit. Ha csak szex, az is csak önzően ahogy neki jó, meg amíg neki jó, akkor felejtős, úgysem nagyon látod többet ha nincs a környezetedben.

"életművész"

2010. jún. 9. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak akkor, hogyha érzek iránta valamit.

20/F

2010. jún. 9. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:
de tettekben, vagy szavakban hogyan nyilvánul meg?
2010. jún. 9. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt szex közben milyen jelzőkkel lát el.

Másrészt ahogyan ölel és csókol, abból kiderül.

2010. jún. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!