Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Férfi iránt mit éreztek ha így viselkedtek?
Egyetemen egy csoportba kerültem egy lánnyal. Bejelölt, kb. 2-3 naponta beszéltünk chaten. De ezek nem flörtölős, ismerkedős fajta beszélgetések voltak, inkább baráti poénkodós, és szakmázós.
Aztán egyszercsak mindig éreztem egyetemen előadások közti szünetekben hogy megérint, kicsit megsimít kezével, hátamat, vállamat, mellkasomat, felkaromat.
Aztán úgy 2 hónap eltelt, jártam a városban ahol él, ráírtam ebédelünk e együtt, de ez sem randi volt, csak ilyen szaktárs tali.
Ebédeltünk, beszélgettünk, utána asztalnál gyakran egymás kezéhez értünk, félénken simogattuk. Tali végén baráti puszi.
Két hét múlva megint ott jártam, megint közös ebéd, hivatalosan ez sem randi. Hát látom hogy feltűnően felkészülve jött. Ő sosem sminkeli magát, erre most finom smink, fülbevaló, új frizura, nagyon szép új körmök. Alakját kiemelő nadrág (ilyenben sem láttam még).
Odajön, puszi és szinte a nyakamba borul, átkulcsol mindkét karjával és erősen ölel magához, szinte belebújik a nyakamba úgy örül. Persze én is.
Szuper a találkozás, jól érezzük magunkat. Majd rátérek finoman, hogy bár mi hivatalosan barátok vagyunk, de most már nem tagadhatjuk le itt valami más is van. Mosolyog boldogan hogy hát igen, fogjuk egymás kezét és simogatjuk . Mondom én elég erős érzelmi vibrálást érzek kettőnk között, erre ő hirtelen megváltozik és azt mondja ijedten hogy ő igazából lelki társnak érez és hogy lehetnénk e továbbra is barátok.
Szóval ebben maradunk. De egy nap múlva már semmilyen megkeresésemre nem reagál, elolvassa üzeneteimet de nem válaszol.
Egyetemen köszönök, szomorkásan mosolyog, illedelmesen köszön de csak gépiesen válaszol ha kérdezek, de ő már nem kérdez semmit.
Mi történhetett?
Szerintem nem látta rajtad a szenvedélyt, a vonzalmat iránta. Láttad hogy kicsípte magát a tiszteletedre, amin Te elcsodálkoztál, szóval a jeleket annyira nem vetted le.
Meg aztán a nők ilyen nyílt érzelmi megnyilvánulásoktól tartózkodnak, hogy akkor most mondjuk el, hogy több van köztünk. Ezt a férfi max. mondja el ő szóban, de ne várja el, hogy a nő is így tegyen, hanem húzza magához közel, csókolja meg, ölelje át pl. tehát finomat, de testileg közeledjen és akkor arra megkapja a nő valós válaszát. Hozzádbújik-e vagy elhajol. Ez lesz az igazság.
Én a helyedben elhívnám valami meghitt félhomályos kocsmába vagy kávézóba, ahol lazán, de egy ilyen irányú probálkozást tennék.
# 11
hát ezt már buktam úgy tűnik. Mondom most már nem is reagál ha írok neki.
Abban maradtunk hogy barátok leszünk ahogy amúgy egyébként is voltunk, hiszen annak indult az ismeretségünk. Részemről oké.
De gyakorlatban már barát sem akar lenni. :D
Összegezve:
- párkapcsolat nem
- maradjon barátság (rendben)
- ja inkább egyik sem
Pfff. XD
15. folyt.
Egy szerelmi kapcsolat progresszív, és ha nem akar barátságot sem, akkor kíván téged és úgy érzi, nem tud veled lenni továbblépés nélkül.
De valamiért most nem alkalmas neki.
Vagy valami női betegsége van, ami miatt most nem tudna vagy csak nem akar szerelmeskedni, vagy pl. otthon nem alkalmas valamiért, de nem tudja elképzelni, hogy teljesen rád hagyatkozzon abban, hogy te majd fogod biztosítani az együttlét helyszíneit, körülményeit, esetleg otthon egy demenciás nagyszülőt gondoz, pelenkáz, stb. ...
Szóval úgy érzi, most nem jó, és inkább kerül.
15. folyt.
Az is lehet, úgy érzi, a tanulmányaira nem tud úgy koncentrálni, ha szerelmes, és előbb szeretne lediplomázni...
És nem akarja se magát, se téged szivatni.
Én legalábbis beleélve magam a leírt szituba ezeket érzem.
A kérdés nem az, hogy a nő mit érez, hanem hogy te mit szeretnél.
Ha te őt szeretnéd mint barátnőt, akkor ez a diplomatikus stílus szerintem kuka, úgy tűnik elijesztette. Nem kell ilyen kimértnek, és távolságtartónak lenni.
Ha "csak barát", hát annak pont nincs értelme, sok esetben nem szokott működni... előbb-utóbb valamelyik félnél több fog felmerülni. Ritka, amikor nem. Ott nagyon különböznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!