Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Férfi iránt mit éreztek ha így viselkedtek?
Egyetemen egy csoportba kerültem egy lánnyal. Bejelölt, kb. 2-3 naponta beszéltünk chaten. De ezek nem flörtölős, ismerkedős fajta beszélgetések voltak, inkább baráti poénkodós, és szakmázós.
Aztán egyszercsak mindig éreztem egyetemen előadások közti szünetekben hogy megérint, kicsit megsimít kezével, hátamat, vállamat, mellkasomat, felkaromat.
Aztán úgy 2 hónap eltelt, jártam a városban ahol él, ráírtam ebédelünk e együtt, de ez sem randi volt, csak ilyen szaktárs tali.
Ebédeltünk, beszélgettünk, utána asztalnál gyakran egymás kezéhez értünk, félénken simogattuk. Tali végén baráti puszi.
Két hét múlva megint ott jártam, megint közös ebéd, hivatalosan ez sem randi. Hát látom hogy feltűnően felkészülve jött. Ő sosem sminkeli magát, erre most finom smink, fülbevaló, új frizura, nagyon szép új körmök. Alakját kiemelő nadrág (ilyenben sem láttam még).
Odajön, puszi és szinte a nyakamba borul, átkulcsol mindkét karjával és erősen ölel magához, szinte belebújik a nyakamba úgy örül. Persze én is.
Szuper a találkozás, jól érezzük magunkat. Majd rátérek finoman, hogy bár mi hivatalosan barátok vagyunk, de most már nem tagadhatjuk le itt valami más is van. Mosolyog boldogan hogy hát igen, fogjuk egymás kezét és simogatjuk . Mondom én elég erős érzelmi vibrálást érzek kettőnk között, erre ő hirtelen megváltozik és azt mondja ijedten hogy ő igazából lelki társnak érez és hogy lehetnénk e továbbra is barátok.
Szóval ebben maradunk. De egy nap múlva már semmilyen megkeresésemre nem reagál, elolvassa üzeneteimet de nem válaszol.
Egyetemen köszönök, szomorkásan mosolyog, illedelmesen köszön de csak gépiesen válaszol ha kérdezek, de ő már nem kérdez semmit.
Mi történhetett?
" Mondom én elég erős érzelmi vibrálást érzek kettőnk között, erre ő hirtelen megváltozik és azt mondja ijedten hogy ő igazából lelki társnak érez és hogy lehetnénk e továbbra is barátok."
Mást szeretnétek. Ez történt.
# 1
ja ezt nem tudtam hogy lelki társat szeretsz ölelgetni és a kezét fogni, simogatni?
azthittem ez mindig nő férfi közti vonzalom jele
Hát barátot is megolelsz és megerintheted a kezét, nemde?
Nála belefer, nálad nem.
# 2
meg ugye megegyeztünk hogy minden marad a régiben, viszont részéről mégsem maradt mert már beszélni sem akar.
# 3
persze. De barátot ennyire érzelmesen, hosszan nem ölelek.
Nem csak hozzáért kezemhez, hanem fogtuk, simogattuk mint a szerelmesek.
Nem vagyok hülye, ez nem olyan volt mintha anyukám ölelt volna meg vagy egy haverom. :D
Kérdezz rá akkor, hogy miért távolodott el konkrétan.
Én ebben nem tudok tanácsot adni.
# 6
igen pont ezért kérdezem itt hátha valakinek van ötlete, mert mondom már szóba sem áll velem, hiába szeretném megkérdezni. Agresszív meg nem vagyok, nem fogok kérdőre vonni hogy "NA MOST MONDD MEG MI VAN!"
Mondjuk 30 fele, érett, egészséges érzelmi kötődésre képesen ismerkedve a leírás egy szép kapcsolat kezdete lehetne. Tini kor végén... áh, sokszor foggalmas sincs az embernek hogy mit akar, nem olyan biztos magában az ember, nem feltétlenül tudja, hogy neki rendes kapcsolat kell. Lehet nem voltál elég rámenős, szexi, nekem fura volt olvasni, hogy írod a jeleket, és mentegetőzöl, hogy "de csak baráti írkálások". Hát mondjuk a férfi uram kifejezhetné, hogy nem csak baráti irkálásnyira vonzódik.
Nézd, valamiért úgy döntött, amikor végre bepróbálkoztál, hogy á-á inkább nem kell ez a pasi. De ezt így nem mondja a szemedbe, mert nyilván az elég bunkóság, meg kínos szitu is. Most meg ez van, hogy nem akar beszélni veled. Vedd a lapot, lehet keresni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!