Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tipikus jelei annak, ha egy srácnak bejön 1 lány? A srác hogyan mutatja ki?
értem
de akkor miért fogdossa a combomat?:O
plusz nemértem miért ragaszkodik ahhoz hogy VELEM táncoljon.
Az osztályunkból pl. 5fiú a barátnőjét hozza, van aki csak 2hete jár vele, van aki1 hónapja. De hozza.
Akkor ő miért nem tudná a kiscsajt hozni?
Ha nekem lenni pasim nyilván énis vele táncolnék, mert tetszik, szeretem, jó vele. stb.
Nagyon gáznak találom, hogy félreérthetően viselkedik velem, és még én figyeljek oda arra hogy ne értsem félre, holott kb majdnem lesmárol:O
Akkor kérdezd meg őt. Szerintem itt már más nem segít, csak ha nyíltan beszéltek a dolgokról. Kérdezd meg, hogy miért csinálja. Nem kell nagyon direkten nekiszegazni, lehet viccesebb formában is. De ahogy jól esik. Kérdezd meg. Így legalább biztosan kiderül, hogy miért viselkedik veled így.
De egyébként ha te ezt nem engednéd neki, akkor valószínűleg nem csinálná. Ha látja rajtad, hogy ezt megteheti veled, akkor meg is fogja. Ha meg megmondod, hogy hátrébb az agarakkal, akkor vissza fogja fogni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!