Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tipikus jelei annak, ha egy srácnak bejön 1 lány? A srác hogyan mutatja ki?
értelek.
hát énmeg nemtudom mit tegyek.
most irja, hogy lehet fiatal hozzá a lány, meg nemis tudja... meg hogy ha most a bnője lenne akkoris velem táncolna.
nemértem:S
ezt irja:
"am meg most annyit mondtam neki h találkozgatunk
*mert igazából annyira nem is ismerjük egymást
*aztán majd kialakul
*meg én lennék neki az első komoly"
VÉLEMÉNY???
Szerintem azért viselkedett veled ennyire felszabadultan, mert kedvel téged, de ugyanakkor nem tart megközelíthetetlen nőnek, sem olyannak, akibe szerelmes lenne. Egyszerűen csak élvezi a társaságodat, ami egy nagyon jó jel. Viszont a pech az akkor van, ha a fiú ezt nem fogja fel, hogy ez egy nagyon jó kapcsolat is lehetNE. Ezért aztán tovább keresi a nagy szerelmet, vagy a dögösebb csajokat, akikkel elmegy randizni, veled meg nem. Mert téged inkább havernak tekint, nem pedig potenciális partnerjelöltnek.
Lehet, hogy eddig nem is gondolt rád úgy, hogy a barátnője is lehetnél. Viszont lehet, hogy mostanában eszébe jutott, és megijeszti ez a gondolat, ezért viselkedik néha zavartan. De nem azért, mert annyira szerelmes. Egyébként ha te már többször erősen gondoltál rá, hogy jó lenne vele összejönni, akkor azt érzékelheti, és emiatt is viselkedhet zavartan, hiszen neki eddig nem erről szólt kettőtök viszonya.
Én lehet, hogy azt csinálnám, hogy most egy darabig ,,nem érnék rá", ha keres. Inkább keresnék más társaságot, mondjuk más fiúkat, hogy mégiscsak lássa, hogy érted is lehetne éppenséggel küzdeni. Lehet, hogy ez segít megadni a lökést afelé, hogy téged tekintsen lehetséges partnernek. Persze nem kell nagyon feltűnően csinálni, hiszen nem az a cél, hogy megsértődjön. Csak diszkréten, hiszen ha nem közeledik, akkor még mindig maradhattok barátok. :-)
szia!
az,hogy közel hajol hozzád piszkál stb az nem jelent semmit...legalábbis nálam nem...az én osztályomban is vannak jó csajok...nem vagyok beléjük szerelmes meg minden,de hülyülök velük,eljárunk moziba stb...tehát olyanok mint a barátaim...és szinte az összes haverom is ezt csinálja...taperoljok őket néha,röhögünk rajta egyett,röhög a csaj is,és kész...semmi komoly:Damúgy melyik suliba jársz?ha megmondod lehet tok segíteni joban
szoval rákérdeztem, h nincs-e kedve 7végén eljönni velem meg pár o.trásunkkal valamerre.
erre irta hogy bevan táblázva, mert vasárnap randizik is.
és elzedte mesélni...és küldött a csajról képet, meghogy őt sok csaj hivogatja meg sok lánynak bejön... és hogy milyen jólesz a vasárnap, de mégse tudja hogy hozzá illik-e a lány...:S áhhh...nemértem
kit érdekel??? ha akar járjon vele és kész.
ma 21:00
Én ezt írnám: Nahát, tényleg? Akkor jó randit, érezzétek jól magatokat!
Ha nem tetszik majd neki a válaszod, egy idő után úgy is a tudtodra hozza. Ha meg nem, akkor meg tudni fogod, hogy téged nem tart barátnő-jelöltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!