Vannak annak tipikus jelei, hogy valaki kisfiut, vagy kislányt vár?
Szia!
Én kisfiut várok de nekem semmi jele nem volt! Nem vagyok kivános talán csak annyi hogy a hasam kicsit csucsosabb:DD!
Te hány hetes vagy?!
23 hetes kismama
Sziasztok! Első gyermekemnél csodaszép kerek pocim volt (és most is az) és kisfiúnk lett! Most még nem tudjuk! :))
Üdv.: 23 hetes kismama
Az elsö válaszolo vagyok! Nekem is ilyen volt az elsö idöben! Olyan helyen jött ki pattanás ahol eddig még nem!
De ez elmulik mert nekem már csak 1-2 helyen jön ki és a hajam is nagyon szép lett:)! Egyáltalán nem zsirosodik már szép és fényes;)!
Szia!
Ezeknek a népi babonákban nem nagyon lehet hinni, inkább csak az uh-nak de az se mindig biztos. Nekem hatalmas kerek pocakom volt, mindenki azt mondta, hogy milyen lányos hasam van. És kisfiam született. :)
Általában azt mondják, akinek nagyon csucsos a hasa, teljesen süveg szerű, annak fia lesz, akinek inkább kerek, vagyis elterülő hasa van, olyan úszógumival egyben, annak lánya lesz.
Rám igaz, nagyon meghíztam úszógumira, a hasam szabályszerűen lapos, abszolut nem csúcsosodik, néha olyan szögletesnek látom, s az öregek mind azt mondják hogy lányom lesz, 3 doki is azt mondta hogy lány lesz. Már csak 4 hét, s kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!