Milyen tipikus jelei vannak a terhességnek?
Nálam mellfeszülés,hangulaingadozás,sírás,hányinger és nagyon kívántam a mandulát.
Persze a mensim se jött meg.:)
15 hetes kismami
Nekem gyakran kellett pisilnem, persze nem jött meg, hányingerem is volt, nem kívántam a főtt ételt és állandóan álmos voltam. (Persze nem vagyunk egyformák, lehet,hogy te nem leszel rosszul.)
19 hetes kismama
hányinger, hányás, hirtelen megundorodás dolgoktól, szagoktól. Nekem még az is hányingerhez vezetett ha a párom nem ott simogatott meg ahol jólesett. Holott terhesség előtt mindegy volt. Most meg alig lehet hozzám érni. A hirtelen sírás a semmin, nálam is meg volt. De legelső tünetem a mellem fájdalma volt, de nagyon, és nem csak a bimbó volt érzékeny, hanem az egész, illetve a fehér folyás is jele volt. Amikor meg kellett volna jönnie nekem folyásom volt. Most 17 hetesek vagyunk :)
Reméljük hasonló jókban neked is részed lesz, de legalábbis az anyaság! :)
szia!
nekem a mesi előtt korábban is fájt a mellem, most is ez volt. tiszta idegbeteg voltam még ennyi, de teljesen meg voltam győződve, hogy meg fog jönni, aztán nem jött :))). nem volt hányingerem , nem pisiltem feltűnően sokat sem. viszont kiállhatatlan voltam mindenkivel, ami el is tartott a 3 hónapig :). a pozitív teszt a legkonkrétabb :))). szerintem. :)
sok boldogságot a babához :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!