Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tipikus jelei annak, ha egy srácnak bejön 1 lány? A srác hogyan mutatja ki?
Írd azt,hogy:
-Szóval akkor vasárnap randira hívod a csajt?
Mire ő:
-Jaja
Erre Te:
-Jó neki....
Erre,ha valami olyat ír,amiből kiderül,hogy hülyének néz a bemondásodért,akkor még mentheted azzal,hogy Te is elmennél már valakivel egy randira,vagy valami ilyesmi...
látta, hogy néha reagálok és olyanokat irtam hogy "sok sikert, te érzed, biztos jol döntöttél stb"
aztán irta h neki mennie kell:D érdekes:D
ma 21:05
Nézd, ha annyira veled akarna lenni, akkor téged hívna és nem mást. Jó havernak tart és kész. Vagy egyszerűen csak legyezgeti a hiúságát, hogy így odavagy érte, és próbálja magát még menőbbnek beállítani és húzni téged, hogy ő milyen menő.
Mondd meg neki, hogy biztos jó lesz a randi, menj csak, érezd jól magad. Akkor azt fogja látni, hogy téged nem izgat a dolog, és akkor nem akarja majd húzni az agyadat.
szerintem ez neméppen indok hogy ő azért nem táncolna a bnőjével (ha lenne) mert nem akar külsőst hozni.
Ugyanmár...ez nevetséges.
plusz 1.minek bámul? 2.miért aggódik értem? 3.miért hajol olyan közel hozzám h kb 5centire van?
Szerintem ez a srác egy csíra.
Lehet tetszel neki és csak fel akar vágni, féltékennyé tenni, hogy ő más lányokat is képes felszedni. De ez elég gyerekes, mert inkább hívna el randizni, ne ilyen gyerekes húzásokkal próbáljon meghódítani.
Ha pedig nem tetszel neki, elég gáz, hogy húzza az agyadat és félreérthető jelzéseket ad.
Mindkét esetben felejtős a srác. Szerintem.
Mondd meg az őszintét...
Nemtom mit kell beszarni...mindenki elvont mondatokba, akarja kifejezni magát.
Nem meritek felvállalni, ha szerettek valakit?
Max. beégsz, ha neki nemjössz be, és akkor mivan?
Akkor legalább rájössz, hogy hülyeség volt egyáltalán bárhogy is próbálkoznod.
szerintem innentől kezdve ridegen fogom kezelni és nem fogok vele lógni, max köszönök neki és annyi.
ha meg poénkodik elmegyek onnan.
ma 21:16
Túlkomplikálod.
Bámul, azért, amiért mások: elbambul vagy csak rád néz, mert éppen ahhoz van kedve. Miért ne nézhetne rád, ha egyszer barátok vagytok?
Aggódik, szintén azért, mert barátnak tart, vagy legalábbis olyannak, akivel szívesen foglalkozik.
Odahajol, mert mittomén. Ő így fejezi ki, hogy köze állsz hozzá mint barát.
Hidd el, az ilyen fiúk inkább csak a szelet csapják, tesztelgetik saját magukat, hogy hogyan hatnak a lányokra, ismerkednek stb. Ez nem tilos. Viszont a lányoknak jobb észnél lenni, és nem belelátni komoly érzelmeket ebbe. Ez csak játék, szórakozás, móka. :-) Fogd fel te is így és élvezd, játssz vele te is. De ne vedd komolyan. Ha komoly dolgot akar, az úgy is kiderül...
Még valami: amit ez a fiú csinál, azt úgy hívják hogy flört. :-P A flört pedig ,,olyan ígéret, amit nem lehet számon kérni, csak viszonozni". Ez világos? Flörtöl veled, flörtölj vissza, de ne vedd túl komolyan.
Ez egy jó szórakozás, ami feldobhat mindkettőtöket, de sok esetben semmi komoly nem lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!