Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?
Egyik új kollégámmal még csak párszor dolgoztam, jófej, alapvetően mindketten szeretünk nagyon viccesek lenni.
Elkezdett jàtékosan flörtölni, plusz minden lehetséges megszólalásba belecsempész valami kétértelmű utalást. A gut feeling azt mondja, hogy ez részéről nem komoly, csak játék. Legalábbis teljesen ezt érzem. Plusz ha meg is érintett, az nem nagyon direkt helyen volt, csak max a karomat, vállamat.
De amúgy miért csinálja ezt az, aki alapvetően elégedett az életével, van egy szép felesége, családja? :D mármint én az a fajta vagyok, aki szerint a flört nem tiltólistás, és építő jellegű tud lenni, de azért ez már az a szint, aminek én a feleségeként nem igazán örülnék, és legyintenék egyet.
Jaj ez a "ha neked kell a külső megerősítés, akkor veled baj van" dolgot én úgy szeretem.
Ha neked mindig mindenki azt mondta volna, hogy te egy csúnya ember vagy, akkor szerinted mit gondolnál magadról?
Most csak mondtam egy kézenfekvő példát.
Persze, hogy kell és jól esik a külső megerősítés..
Főzöl mondjuk, nem szeretnéd hallani, hogy finom lett? Készítesz bármit, enekelsz, hangszeren játszol, festesz nem akarod senkitől hallani, hogy tehetséges vagy? Akkor annak érzed magad, ha soha senki nem mondta még?
Hagyjuk már ezt... Nem szegény lelkileg az, akit feldob egy bók vagy flört. A munkahelyemen kapok valakitől egy kedves bókot és igenis jól esik, ha csak fél órára is. Neked nem? Neked szépet mondanak és lepereg, nem befolyásol? Akkor a baj kivel is van?
Kérdező! Pontosan leírtad mit jelent a flört, úgyhogy a kérdésnek innentől én sem értem mi értelme..
Egy kis stresszoldas, egy jó visszaigazolás.
31 vagyok folytatás
Néha több lesz belőle, sokszor az égvilagon semmi. Egy idő után az ember lát különbséget a jóleső flört és a már nyomulás között.
Sokszor én sem tudom hol a határ, hogy egy férfi csak kedves vagy már próbálkozás ahogy flörtöl.
Oké, 31-es, de ez egy munkahely, nem egy diszkó.
Azért az ember nem flörtölgessen már a munkahelyén házas férfiakkal, utána majd ebből lesznek a konfliktusok.
29
Én értem amit mondasz. Saját tapasztalatot tudok írni: ha ennyire mozogsz ebben és a férfiak társaságában, már tudhatnád, a férfiaknak mennyire kevés is elég, hogy a fejükben megforduljon több..
Én pl nem soktam velük flörtölni, csak simán vagyok kedves, barátságos,mosolygós- még egyzser, nem flörtként, hanem bárkivel, lány, fiú ,lexarom. Mégis a férfi kollégák közül többen, akár hol voltam, nem egyszer estek át a ló túloldalára, és tökre nme számított, hogy én, vagy ők maguk is kapcsolatban vannak. Ők így vannak programozva.
Szóval ha te flötölgetsz is velük, könnyen lehet, hogy azt gondolják páran, hogy vevő vagy a közeledésére, és ezért kapcsol rá jobban, feszegeti a határait.. ÉS nyilván benne lenne, ha pozitív reakciót lát rajtad a közeledésére. A férfiak ezt könnyen félreértik ők nem a hyle női egóépítésednek fogják betudni ezt feltétlenül. Erre ők nem képesek.
Ezt tapasztalatból mondom, és úgy, hogy csinos, kedves nőként flört nélkül is félre érti, aki akarja. Másrészt n légy naiv, nem mindenki a hűség mintaképe, ha látja a lehetőséget, van, aki emiatt próbálkozni fog. Nyilván én már tudom hogy kezeljem ezeket.
Egyébként engem is rohadtul idegesített, mikor a kezemet taperolták, vagy egyebek.
Van aki eleve tapizósabb, az más, de a célzatot mögötte le lehet venni nőjént, én úgy gondolom.
Engem annyi ilyenért a másikkal való direkt flört vagy kacérkodás nélkül(!), és még ezzel is én gondolkoztam el, hogy most akkor ne legyek kedves, mit vegyek vissza de ilyen vagyok. Mindenkivel. Sok a lelkisérült, vagy magányos ember ( akar kapcsolatban is), aki a legapróbb kedveség vagy mosolyt miatt is többet akarna.
Flörtölni, bókolni célzottan viszont sohasem szoktam, egyrészt anélkül is megy nekik maguktól, másrészt véletlenül sem akarnék ilyen helyzetekbe tévedni.
Puszta átlagos kedves természet elég egy csinos nőtől, hogy így is félreértsék néha férfiak.. Bők meg jön anélkül is, nem is érzek kényszert velük a flörtölésre.
Lényeg a lényeg: a férfiak egyszerűek. Ha nem akarsz ilyenekbe kerülni, ne flörtölj velük, mert nyilván lesz, aki félreért.. Ha meg flörtölgetsz meg dicsérgeted őket, ne lepődj meg, hogy jajj, túldongondolta, te nem úgy gonoltad..
Na ez a legértelmesebb, legkorrektebb válasz, köszönöm! Én is inkább személyiségemből vagyok ilyen, semmint az adott szituációban egyértelműen tudatosan flörtölnék. És mivel jól nézek ki, meg közvetlen és vicces vagyok, simán többet gondolnak néha bele, mint amit én, és ilyenkor vissza is veszek.
Viszont a fenti csávó tényleg feiss házas, szép fiatal feleség, cuki kisgyerekek…. Ilyenkor tényleg nem értem, hogy mi hajtja ennyire egy ilyen szituációban.
"És mivel jól nézek ki, meg közvetlen és vicces vagyok"
😂😂🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!