Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek az előző kapcsolatból?
Sziasztok!
Érdekelne olyan nők véleménye ahol a párjuknak van gyereke az előző kapcsolatából. Nektek könnyen ment a dolgok elfogadása? Voltak esetleg félelmeitek, negatív érzéseitek ,hogy ti "csak" másodikok vagytok a párotok életében, vagy ,hogy egy másik nő már szült neki gyermeket? Nem volt sosem olyan érzésetek ,hogy a párotoknak két családja van? Ti a közös babával mondjuk és az exe meg az első gyereke? Ti ezt fejben külön tudtátok választani ,hogy jelenleg már csak egy családja van Ti a közös gyereketek és az előző kapcsolatából született gyereke?
Nálatok mennyire együttműködő az ex? Mennyit van képben a gyerek miatt?
Itt gyakori kérdéseken sok negatívat olvasok a témával kapcsolatban, persze vannak pozitívak is.
Köszönöm!
Tudod kerdezo en elvaltam, ket gyerek van az exemmel. Mar szoba kerult mi lesz ha apanak lesz uj noje. Szegeny gyerekeim kabe ugyanezt a rinyalast adtak elo mint te. Akkor most nezz magadba neked milyen feszultseg, feltekenyseg, szorongas, agyalas ez es most kepzeld el kabe ugyanezt a hozott gyerek oldalan. Ha van benned empatia, akkor legalabb erted. Mas kerdes hogy a sajat erdekeid akarod ervenyesiteni hozott gyerekkel szemben. Itt 3 vegeredmeny lehet:
1. Ok elmarnak teged
2. Te elmarod oket
3.joban lesztek es mindenki maradhat.
Utolso esetben foleg neked kell dolgoznod magadon, mert te vagy a felnott es nem art ha az ex sem szemet. Vagyis az exbejnek nem kotelessege a kapcsolat epitesere biztatni a gyereket, de legalabb ne biztasson ellene.
9-es, igen nem sikerülhet mindenkinek elsőre. Manapság talán egyre gyakoribb a mozaikcsalád felállás, bár én is abban nőttem fel, nem származott semmilyen károm ebből. Édesapám és az első felesége elváltak, édesanyámmal pedig 30 éve házasok már. :) Egyébként sok olyan ismerősöm van ahol a nő büszkén szült elsőként egy olyan férfinek akiről kiderült ,hogy nem apának való mert le sem szarja a gyereket és egyéb problémák miatt is válás lett a vége… Szóval így sem biztos ,hogy az ember nem találja magát később mozaikcsaládban. :( Sajnos ezt sosem lehet tudni előre ,hogy életreszóló e a kapcsolat vagy sem..
Köszi mindenki válaszát! Megnyugodtam ,hogy nem csak károgó negatív emberek vannak itt, ahogy előző kérdéseknél olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!