Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő már elvégezte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő már elvégezte a dolgát, akkor miért ne bulizhatna 30+ évesen?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy aki 30 éves korára már családot alapított az miért ne bulizhatna a férfjével, vagy akár barátokkal, pasikkal ha mondjuk szétmentek? A gyerek(ek) jobb esetben ilyenkor már amúgy is 8-10 körüli évesek, otthon lehet őket hagyni.

2022. nov. 11. 13:16
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
tiltja valaki?
2022. nov. 11. 13:18
 2/43 anonim ***** válasza:
87%
Elvégezte a dolgát 😅😅😅 mekkora gyász vagy
2022. nov. 11. 13:20
 3/43 anonim ***** válasza:
93%
Az elvégezte a dolgát mégis mit jelent? Nekem az jutott eszembe hogy besz.rt de végül is kinek mi
2022. nov. 11. 13:22
 4/43 anonim ***** válasza:
94%

Miért kellene egy nőnek családot alapítania? Miért lenne ez a dolga?

Valaki szimplán nem akar anya lenni - lehet eleve nem is alkalmas rá. És akkor mi van? Semmi. Megtalálja a maga helyét.

Ha meg bulizni akar, bulizzon, attól függetlenül, hogy családanya-e vagy sem. Senkinek semmi köze hozzá.

2022. nov. 11. 13:23
 5/43 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintetek az a normális, hogy egy macskával éljen 40 éves korában is? Vagy mi...
2022. nov. 11. 13:26
 6/43 anonim ***** válasza:
98%

Igen normális az is. Vagy állat nélkül. Vagy a párjával/házastársával, gyermek nélkül, mert egyikük sem akar gyereket.

Az egyetlen nem normális dolog az, ami a te véleményed ezzel kapcsolatban.

2022. nov. 11. 13:29
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Normálisabb, mintha úgy vállalna gyereket, hogy nem szeretne anya lenni? Vagy ha olyan fajta lenne, aki nem bír mással együtt élni? Ő is, a férje is, a gyerek is rosszul járna.

De bármi legyen is az oka, szerintem teljesen oké, ha egy macskával él együtt. Ő döntése.

A cicák meg remek kedvencek :)

2022. nov. 11. 13:30
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Én anélkül is bulizok, hogy “elvégeztem volna a dolgom”
2022. nov. 11. 13:34
 9/43 A kérdező kommentje:
Elég sok a fap*na itt. Meg aki nem kellett senkinek és a macskával igaozlja önmaga sikertelenségét. Ti tudjátok.
2022. nov. 11. 13:47
 10/43 anonim ***** válasza:
97%
Ki mondhatja meg, hogy mit akarhatsz, mit csinálhatsz?
2022. nov. 11. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!