Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő már elvégezte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő már elvégezte a dolgát, akkor miért ne bulizhatna 30+ évesen?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy aki 30 éves korára már családot alapított az miért ne bulizhatna a férfjével, vagy akár barátokkal, pasikkal ha mondjuk szétmentek? A gyerek(ek) jobb esetben ilyenkor már amúgy is 8-10 körüli évesek, otthon lehet őket hagyni.

2022. nov. 11. 13:16
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
39 ne beszélj gyerekről nekem te, aki max a kuyádtól eshetsz teherbe. Az átok pedig visszaszáll rád.
2022. nov. 19. 17:00
 42/43 anonim ***** válasza:
Na kiderült megint, hogy valami kretén lúzer álkérdése, ami csak arra ment ki, hogy fikázza a nőket.
2022. nov. 19. 17:14
 43/43 anonim ***** válasza:

Kutyánk sincs. Bármikor vállalhatnánk gyereket a férjemmel, de mint mondtam, egyikünk sem szeretne. Milyen átok? Hogy támogatunk leukémiás gyerekeket? Mi a bajod ezzel? Sőt, még a BátorTábort, illetve egy fogyatékkal élő gyerekek számára létrehozott alapítványt is támogatunk, mert van rá lehetőségünk. Zavar?

Nem azt mondtam, hogy gyűlöljük a gyerekeket, hanem hogy mi magunk nem szeretnénk. Az én húgom oldaláról van egy unokahugim, a férjem testvéreinek pedig összesen 4 gyereke van, szeretjük őket, havi egy-két alkalommal jó találkozni velük. De 0-24-ben akkor sem vágyunk arra, hogy gyerekek legyenek körülöttünk.

Tényleg nem értem, mi benned ez a hatalmas gyűlölet mindenki iránt, aki másként gondolkozik mint te. Remélem a gyerekeidnek nem ezt adod tovább, mert akkor nagyon nyomorúságos életük lesz.

2022. nov. 19. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!