Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő már elvégezte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő már elvégezte a dolgát, akkor miért ne bulizhatna 30+ évesen?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy aki 30 éves korára már családot alapított az miért ne bulizhatna a férfjével, vagy akár barátokkal, pasikkal ha mondjuk szétmentek? A gyerek(ek) jobb esetben ilyenkor már amúgy is 8-10 körüli évesek, otthon lehet őket hagyni.

2022. nov. 11. 13:16
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Elvégezte a dolgát. xD Szánalmas, gyere és nyeld le a fingom, utána írkálj hülyeségeket.
2022. nov. 12. 20:32
 32/43 anonim ***** válasza:
91%

"Hát nem tudom, szerintetek az a normális, hogy egy macskával éljen 40 éves korában is? Vagy mi..."

37 vagyok, nincs macskám. Gyereket meg nem akarok. Idegesítőek, csak a pénzt viszik el, legkevésbé sem vágyom rá.

"Meg aki nem kellett senkinek és a macskával igaozlja önmaga sikertelenségét."

11 éve élek párkapcsolatban, mindketten jól keresünk (én felsővezető vagyok egy cégnél közgázos végzettséggel, a férjem senior fejlesztő remote munkákkal), van egy szép házunk, illetve egy lakásunk, amit kiadunk. Az utazás a hobbink, eddig 49 országban jártunk, két hete jöttünk haza Jordániából, karácsonyozni az ausztrál tengerparton fogunk. Szóval köszönöm, sikeresnek érzem az életem, megvan mindenem, amire vágyom.

Ha neked az a siker, hogy szaros pelenkát cserélgess és potyogtasd magadból a kölyköket, hát hajrá, jó szórakozást.

2022. nov. 19. 14:30
 33/43 A kérdező kommentje:
Ha neked az a siker, hogy hajtod a lét és szelfizel Jordániából az instára és a megfelelni vágyás az életed a valódi élet helyett, akkor hajrá, jó szórakozást. Bár kétlem, hogy azt a pénzt te kerested volna, sokkal inkább hangzik úgy, hogy a pasid pénzét költöd.
2022. nov. 19. 14:43
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is Instám. Nekem az a siker, hogy boldog vagyok, és igen, boldoggá tesz, mikor a világ legszebb helyein nézzük a naplementét a párommal, mikor összebarátkozunk a helyiekkel, elvisznek megmutatni a legjobb helyeket, legjobb helyi ételeket...

Nettó 650 a fizetésem, amiből egyedül is megengedhetném magamnak ezt. Igen, a férjem többet keres valamivel, de az ő keresetének a felét félretesszük, mert újabb ingatlanba akarunk fektetni, szóval jelenleg többet költünk az én fizetésemből, mint az övéből, úgyhogy nem jött be a tipped.

2022. nov. 19. 15:27
 35/43 A kérdező kommentje:
Remélem, nem lesz olyan hülye, hogy a nevedre íratja, ha már lényegében ő fogja egy személyben venni az ingatlant. Szégyellem néha, hogy nő vagyok, az olyanok miatt, mint te. Arra se legyél nagyon büszke, hogy utazgatsz, mert ezt csak a pasid fizuja miatt teheted meg. A te fizud kb. annyira lenne elég, hogy hónap végén ilyen költések mellett semmid ne maradjon.
2022. nov. 19. 15:34
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan kérdező, te egy troll vagy és nem nő.
2022. nov. 19. 15:37
 37/43 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, azt is benézted, mert a másik lakás, ami ki van adva, az teljesen az enyém. De nyilván ketten költjük a bevételét. A ház pedig, amiben élünk, teljesen közös munka gyümölcse, így tehát jelenleg vagyonban nekem több van hivatalaosan, mint a férjemnek. De mi ezt nem szoktuk feldobálni egymásnak, tudod, szeretjük egymást, ami azzal jár, hogy akár holnap nyugodt szívvel ráiratnék mindent, mert bízom benne, mint ahogy ő is bennem.

"A te fizud kb. annyira lenne elég, hogy hónap végén ilyen költések mellett semmid ne maradjon."

Van egy kb. 45 milliót érő saját lakásom Budán. Emellett a házunk kb. 80 milliót érhet, ha véletlenül szétmennénk, a ház felének az árából is tudnék még egy lakást venni, egyikbe beköltöznék, másik maradna kiadva 190-ért, mint most van. 650 a fizetésem +190 az még mindig 840 ezer Ft nettó bevétel. Mivel ruhám, cipőm, táskám, stb. van annyi, amennyire szükségem van, ilyeneket szinte nem is veszek, ha mégis, akkor rendelek Shein-ről háromezerért, mert nekem az ilyen tárgyak nem okoznak örömet. Szóval a 840-ből 40 elmenne havonta ilyenekre, 200 étkezésre, 50 a rezsire. Maradna így is 550 forintom, amiből akkor és oda megyek, ahová csak szeretnék.

Hiába pattogsz itt az irigységtől, mi a férjemmel ketten valószínűleg többet fordítunk jótékony célra havonta, mint amennyit te összesen megkeresel.

2022. nov. 19. 15:48
 38/43 A kérdező kommentje:
Gondolom vállalkozásotok van, és a jótékony cél annyit takar, hogy a rákos gyerekeknek elutaljátok a sz*r terméketek után a bevétel 0,1%-át. Nagy emberek vagytok, gratulálok. Jelentkezz a luxusfeleségekbe, oda való anyag vagy.
2022. nov. 19. 16:04
 39/43 anonim ***** válasza:
Majd megköszönöd azt még, ha a te gyereked lesz rákos.
2022. nov. 19. 16:18
 40/43 anonim ***** válasza:

"Nettó 650 a fizetésem, amiből egyedül is megengedhetném magamnak ezt. "

A kérdező valami lúzer incel lehet. AZoknak a fejében él, hogy minden nő minimálbért keres és valami gazdag pasi pénzeli.

2022. nov. 19. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!