Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?
Egyik új kollégámmal még csak párszor dolgoztam, jófej, alapvetően mindketten szeretünk nagyon viccesek lenni.
Elkezdett jàtékosan flörtölni, plusz minden lehetséges megszólalásba belecsempész valami kétértelmű utalást. A gut feeling azt mondja, hogy ez részéről nem komoly, csak játék. Legalábbis teljesen ezt érzem. Plusz ha meg is érintett, az nem nagyon direkt helyen volt, csak max a karomat, vállamat.
De amúgy miért csinálja ezt az, aki alapvetően elégedett az életével, van egy szép felesége, családja? :D mármint én az a fajta vagyok, aki szerint a flört nem tiltólistás, és építő jellegű tud lenni, de azért ez már az a szint, aminek én a feleségeként nem igazán örülnék, és legyintenék egyet.
"Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?"
Kérdező, miért jó egyáltalán flörtölni, ha tudod, hogy a kollégádat otthon várja a család???
10.
a lelki nyomorultságom?
szerinted kettőnk közül én vagyok a nyomorult? hiszen neked kell flört útján külső megerősítés az önbizalmadnak családos embertől, nem nekem!
Nem kell :) Jól esik. Teljesen mindegy, hogy nős, nem nős, egyébként akár egy nőtől is jó pozitív visszajelzést kapni. Ahogyan a másiknak is jó érzés :)
Szörnyű probléma, ha ezek után adott esetben 1 fokkal jobb kedvvel megy haza a párjához, és jobban érzi magát a bőrében, mert úgy érzi, hogy habár ha nem is él a lehetőséggel, de még mindig kap pozitív visszajelzéseket a környezetéből. Undorító, tényleg. Meg az is, hogy adott esetben ha jól érzi magét a bőrében, és hazamegy fáradtan a szintén fáradt feleségéhez, akkor kicsit talán kiegyensúlyozottabb lesz, köszönhetően annak, hogy jó hullámhosszon van, így talán még az ordító 3 évest is jobban fogja tolerálni, meg azt is, ha lecseszik, hogy miért nem mossa el maga után a tányért. Fúj.
Nem tudom, a ti fejetekben egyébként mit jelent a flört, valószínűleg ruhában d*gást, vagy nem is tudom, hogy mi él a fejetekben az óvatos flörtről.
Mindenesetre szerencsére a környezetmben van egy-két jól működő, régi párkapcsolat, és mindegyikre igaz két dolog: adnak magukra, tisztelik egymást, sokáig próbálnak tetszeni a másiknak. Illetve beszéltem már erről a témáról velük, és egészséges önbizalmú emberek eddig mindig egyet értettek velem abban, hogy egy kis bók, óvatos munkahelyi flört az abszolút nem romboló hatású, amíg kizárólag munkahelyen zajlik, és a felek a szabadidejükben nem keresik egymás társaságát sem online, sem offline.
el vagy tévedve, de nagyon kérdező.
és erre mondtam,. h. olcsó vagy, mint egy bazári bizsu.
mert kapsz két jó szót, és már a mennyekben érzed magad, könnyű zsákmány vagy, a hiúságodon keresztül lehet megfogni.
aki rendben van magával, az nem igényli, h. bókoljanak meg flörtöljenek mások vele.
érted?
az akkor is jól érzi magát, mert a helyén van, és a párjától érkező visszajelzés éppen elég.
"Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?"
elviselhetőbbé teszi, ha monogám kapcsolat mellett kötelezted el magad, de amúgy gyárilag nem monogámiára lettél teremtve.
18
hát ha neked külső emberektől jövő flörtök kellenek, hogy elviseld a párod, talán nem való neked a párkapcsolat.
mert kb. úgy beszélsz róla, mintha szenvedés lenne, és másképp túl sem élnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!