Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, miért jó poénból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?

Figyelt kérdés

Egyik új kollégámmal még csak párszor dolgoztam, jófej, alapvetően mindketten szeretünk nagyon viccesek lenni.

Elkezdett jàtékosan flörtölni, plusz minden lehetséges megszólalásba belecsempész valami kétértelmű utalást. A gut feeling azt mondja, hogy ez részéről nem komoly, csak játék. Legalábbis teljesen ezt érzem. Plusz ha meg is érintett, az nem nagyon direkt helyen volt, csak max a karomat, vállamat.

De amúgy miért csinálja ezt az, aki alapvetően elégedett az életével, van egy szép felesége, családja? :D mármint én az a fajta vagyok, aki szerint a flört nem tiltólistás, és építő jellegű tud lenni, de azért ez már az a szint, aminek én a feleségeként nem igazán örülnék, és legyintenék egyet.

2022. dec. 9. 10:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

"Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?"

Kérdező, miért jó egyáltalán flörtölni, ha tudod, hogy a kollégádat otthon várja a család???

2022. dec. 9. 12:47
 12/37 anonim ***** válasza:
88%

10.

a lelki nyomorultságom?

szerinted kettőnk közül én vagyok a nyomorult? hiszen neked kell flört útján külső megerősítés az önbizalmadnak családos embertől, nem nekem!

2022. dec. 9. 12:49
 13/37 anonim ***** válasza:
38%
Mondjuk azt, hogy szerelmes beléd?
2022. dec. 9. 13:04
 14/37 A kérdező kommentje:

Nem kell :) Jól esik. Teljesen mindegy, hogy nős, nem nős, egyébként akár egy nőtől is jó pozitív visszajelzést kapni. Ahogyan a másiknak is jó érzés :)

Szörnyű probléma, ha ezek után adott esetben 1 fokkal jobb kedvvel megy haza a párjához, és jobban érzi magát a bőrében, mert úgy érzi, hogy habár ha nem is él a lehetőséggel, de még mindig kap pozitív visszajelzéseket a környezetéből. Undorító, tényleg. Meg az is, hogy adott esetben ha jól érzi magét a bőrében, és hazamegy fáradtan a szintén fáradt feleségéhez, akkor kicsit talán kiegyensúlyozottabb lesz, köszönhetően annak, hogy jó hullámhosszon van, így talán még az ordító 3 évest is jobban fogja tolerálni, meg azt is, ha lecseszik, hogy miért nem mossa el maga után a tányért. Fúj.

Nem tudom, a ti fejetekben egyébként mit jelent a flört, valószínűleg ruhában d*gást, vagy nem is tudom, hogy mi él a fejetekben az óvatos flörtről.

Mindenesetre szerencsére a környezetmben van egy-két jól működő, régi párkapcsolat, és mindegyikre igaz két dolog: adnak magukra, tisztelik egymást, sokáig próbálnak tetszeni a másiknak. Illetve beszéltem már erről a témáról velük, és egészséges önbizalmú emberek eddig mindig egyet értettek velem abban, hogy egy kis bók, óvatos munkahelyi flört az abszolút nem romboló hatású, amíg kizárólag munkahelyen zajlik, és a felek a szabadidejükben nem keresik egymás társaságát sem online, sem offline.

2022. dec. 9. 13:05
 15/37 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem szerelmes belém.
2022. dec. 9. 13:05
 16/37 anonim ***** válasza:
88%
De ha ezt ilyen szépen megmagyarázod, minek tetted fel a kérdést?
2022. dec. 9. 13:08
 17/37 anonim ***** válasza:
73%

el vagy tévedve, de nagyon kérdező.

és erre mondtam,. h. olcsó vagy, mint egy bazári bizsu.

mert kapsz két jó szót, és már a mennyekben érzed magad, könnyű zsákmány vagy, a hiúságodon keresztül lehet megfogni.

aki rendben van magával, az nem igényli, h. bókoljanak meg flörtöljenek mások vele.

érted?

az akkor is jól érzi magát, mert a helyén van, és a párjától érkező visszajelzés éppen elég.

2022. dec. 9. 13:18
 18/37 anonim ***** válasza:
30%

"Pasik, miért jó poénból ennyire flörtölni, ha otthon vár a család?"

elviselhetőbbé teszi, ha monogám kapcsolat mellett kötelezted el magad, de amúgy gyárilag nem monogámiára lettél teremtve.

2022. dec. 9. 14:19
 19/37 anonim ***** válasza:
57%
de ebben a kategóriában mindig rám vetik magukat a habzó szájú amazonok, amikor ilyet leírok.
2022. dec. 9. 14:20
 20/37 anonim ***** válasza:
76%

18

hát ha neked külső emberektől jövő flörtök kellenek, hogy elviseld a párod, talán nem való neked a párkapcsolat.

mert kb. úgy beszélsz róla, mintha szenvedés lenne, és másképp túl sem élnéd.

2022. dec. 9. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!