Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?
Azért olyan érdekes, hogy sose azoknak van bajuk a farokmérettel, akiknek 16-19 centis van. Valahogy mindig azok aggódnak, akiknek 10-13. Vajon véletlen?! Szerintem nem. Miért olyan furcsa, hogy a férfiak igenis szeretnének "farokilag" urak lenni? Minden férfi annak örülne, hogy ha aktusra kerül a sor, akkor egy hosszú, vastag, kőkemény szerszámot húzhasson elő, amit elég berakni, hogy a nőnek máris intenzív érzése legyen.
Amúgy nekem ne mondja senki, hogy a nők nem szoktak fejben összehasonlítást végezni. Hogy hát bizony Jenő, a te műszered jóval kisebb, mint a Jancsié volt.
"Ha nem én voltam a legkisebb akkor nem szakítanék vele, de ha mindegyiknek nagyobb volt akkor igen."
Akkor szerintem te egyelőre ne nőt keressél, hanem egy jó pszichológust.
"Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?"
Megkérném, hogy vegye elő a táblázatot, amiben az exei hüvelyhosszát vezette.
"a többi férfitől pedig gúnyolódást, szar vicceket."
Megkérdezhetem, hogy a te esetedben milyen élethelyzetekben látjátok más férfiakkal egymás erektált farkát?
"Miért olyan furcsa, hogy a férfiak igenis szeretnének "farokilag" urak lenni? Minden férfi annak örülne, hogy ha aktusra kerül a sor, akkor egy hosszú, vastag, kőkemény szerszámot húzhasson elő, amit elég berakni, hogy a nőnek máris intenzív érzése legyen."
És ezt miért nem a nő örömében mérik? Senki nem fog elélvezni attól, hogy egy nagy farok belekerül. Sok volt a poresz.
Nekem a hosszú, vastag pénisz eleve kizáró ok, de tőlem ettől még álmodozhat minden férfi arról, hogy ilyet szeretne magának.
Az itteni hozzászólások alapján rengeteg férfi képtelen agyilag beemelni, hogy attól, hogy a női hüvely mérete - szemben egy erektált pénisszel - ránézésre nem látható, még éppen akkor eltérések vannak ilyen téren, mint a férfiak méretei között.
Az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen azon, hogy gyártják a vicceket a szőke nők logikájáról, miközben meg vannak arról győződve, hogy a nők pénisz méret preferenciáját vagy "elvárását" olyan dolgok befolyásolják, hogy mennyire vonzóak, vagy éppen mekkora farka volt az előző partnereiknek.
8-as, jobban is járna, ha inkább szakítanál. Keresne egy értelmes pasit.
Amúgy: semmi közöd hozzá. Ennyi lenne a válasz.
33-as, belém raktak 17 centist. Egy élmény volt, komolyan, főleg az aktusok után méhszájvérzés.
Bocs, soha többé. A páromnak kisebb, és végre élvezem is a szexet, nem azon vagyok, hogy csak vegye ki vegye ki mert kvvv...ra fáj minden lökés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!