Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?

Figyelt kérdés
Mit mondanátok neki? Csalódnátok benne?

2022. dec. 4. 22:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Persze, ne zavarjon hogy aztán visszaélhessen vele, és cinkeljen hogy az exeinek nagyobb volt. Én nem kérek ebből. Nálam igenis szakító ok ha kiderül hogy az összesnek nagyobb volt.
2022. dec. 5. 14:25
 32/61 anonim ***** válasza:
95%
Tedd rendbe az önbizalmad. Jobb lenne ha inkább nem a saját farkaddal foglalkoznál.
2022. dec. 5. 14:27
 33/61 anonim ***** válasza:
18%

Azért olyan érdekes, hogy sose azoknak van bajuk a farokmérettel, akiknek 16-19 centis van. Valahogy mindig azok aggódnak, akiknek 10-13. Vajon véletlen?! Szerintem nem. Miért olyan furcsa, hogy a férfiak igenis szeretnének "farokilag" urak lenni? Minden férfi annak örülne, hogy ha aktusra kerül a sor, akkor egy hosszú, vastag, kőkemény szerszámot húzhasson elő, amit elég berakni, hogy a nőnek máris intenzív érzése legyen.

Amúgy nekem ne mondja senki, hogy a nők nem szoktak fejben összehasonlítást végezni. Hogy hát bizony Jenő, a te műszered jóval kisebb, mint a Jancsié volt.

2022. dec. 6. 09:05
 34/61 anonim ***** válasza:
75%

"Ha nem én voltam a legkisebb akkor nem szakítanék vele, de ha mindegyiknek nagyobb volt akkor igen."

Akkor szerintem te egyelőre ne nőt keressél, hanem egy jó pszichológust.

2022. dec. 6. 09:19
 35/61 anonim ***** válasza:
86%

"Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?"

Megkérném, hogy vegye elő a táblázatot, amiben az exei hüvelyhosszát vezette.

2022. dec. 6. 09:22
 36/61 anonim ***** válasza:
89%

"a többi férfitől pedig gúnyolódást, szar vicceket."

Megkérdezhetem, hogy a te esetedben milyen élethelyzetekben látjátok más férfiakkal egymás erektált farkát?

2022. dec. 6. 09:25
 37/61 anonim ***** válasza:
74%

"Miért olyan furcsa, hogy a férfiak igenis szeretnének "farokilag" urak lenni? Minden férfi annak örülne, hogy ha aktusra kerül a sor, akkor egy hosszú, vastag, kőkemény szerszámot húzhasson elő, amit elég berakni, hogy a nőnek máris intenzív érzése legyen."

És ezt miért nem a nő örömében mérik? Senki nem fog elélvezni attól, hogy egy nagy farok belekerül. Sok volt a poresz.

2022. dec. 6. 09:26
 38/61 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a hosszú, vastag pénisz eleve kizáró ok, de tőlem ettől még álmodozhat minden férfi arról, hogy ilyet szeretne magának.

Az itteni hozzászólások alapján rengeteg férfi képtelen agyilag beemelni, hogy attól, hogy a női hüvely mérete - szemben egy erektált pénisszel - ránézésre nem látható, még éppen akkor eltérések vannak ilyen téren, mint a férfiak méretei között.

Az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen azon, hogy gyártják a vicceket a szőke nők logikájáról, miközben meg vannak arról győződve, hogy a nők pénisz méret preferenciáját vagy "elvárását" olyan dolgok befolyásolják, hogy mennyire vonzóak, vagy éppen mekkora farka volt az előző partnereiknek.

2022. dec. 6. 09:37
 39/61 anonim ***** válasza:
94%

8-as, jobban is járna, ha inkább szakítanál. Keresne egy értelmes pasit.

Amúgy: semmi közöd hozzá. Ennyi lenne a válasz.

2022. dec. 6. 18:04
 40/61 anonim ***** válasza:
77%

33-as, belém raktak 17 centist. Egy élmény volt, komolyan, főleg az aktusok után méhszájvérzés.

Bocs, soha többé. A páromnak kisebb, és végre élvezem is a szexet, nem azon vagyok, hogy csak vegye ki vegye ki mert kvvv...ra fáj minden lökés.

2022. dec. 6. 18:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!