Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?
21/21
Sztem úgy értette, hogy a férfiak, ha egy másikat utálnak vagy valamiért lenézik, akkor a kispöcsű kifejezés elég hamar előkerül, akkor is, ha az nem igaz. Még Al Pachino karakterémek egyik gúnyneve is "Félfarkú" volt a Donnie Brasco-ban.
23.
Már aki elvárja, nem minden férfi szereti a dolgot, amire természetesen mindenki rögtön átmegy támadóba, hogy 'micsoda dolog ez...!'
25.
Én nem szeretem, konkrétan fájdalmas, semmi jó nincs benne. De még ha nem is fáj, akkor sem éreztem belőle semmit, inkább volt kínos, mint szórakoztató. Sokan nem hiszik ezt el, azt pedig főleg nem, hogy undorodom az anális szextől is, mert gusztustalan rágondolni, hogy a farok és a végbélben lévő szar érintkezzen bármilyen módon is.
"Neked lehet, 18-as (már ha egyáltalán nő vagy, mert kétlem).
De amúgy nem vagyunk egyformák"
18as vagyok.
Hihetetlen, hogy felnőtt emberek ha azt olvassák valahol, hogy számít a méret, akkor arra asszociálnak, hogy csak a nagy jó:D
Igen, nagyon is számít, mivel ha túl hosszú, az kifejezetten fájdalmas, én meg mem azért szexelnek, hogy a palinak jó legyen.
15centit preferálom a legjobban, és az sem jó ha vékony, mivel a hosszúságánál csak a vastagsága fontosabb.
Minden nőnek más méretű a hüvelye, mindenkinek más jó, nöjjetek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!