Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?

Figyelt kérdés
Mit mondanátok neki? Csalódnátok benne?

2022. dec. 4. 22:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
Miért látják más férfiak a farkad?
2022. dec. 5. 10:36
 22/61 anonim ***** válasza:
83%

21/21

Sztem úgy értette, hogy a férfiak, ha egy másikat utálnak vagy valamiért lenézik, akkor a kispöcsű kifejezés elég hamar előkerül, akkor is, ha az nem igaz. Még Al Pachino karakterémek egyik gúnyneve is "Félfarkú" volt a Donnie Brasco-ban.

2022. dec. 5. 10:51
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

23.

Már aki elvárja, nem minden férfi szereti a dolgot, amire természetesen mindenki rögtön átmegy támadóba, hogy 'micsoda dolog ez...!'

2022. dec. 5. 10:57
 24/61 anonim ***** válasza:
0%
Szeretnék csak egyet megismerni ezekből a férfiakból, akik nem szeretik. Szerintem csak kapcsolatig hazudják.
2022. dec. 5. 11:00
 25/61 anonim ***** válasza:
93%

25.

Én nem szeretem, konkrétan fájdalmas, semmi jó nincs benne. De még ha nem is fáj, akkor sem éreztem belőle semmit, inkább volt kínos, mint szórakoztató. Sokan nem hiszik ezt el, azt pedig főleg nem, hogy undorodom az anális szextől is, mert gusztustalan rágondolni, hogy a farok és a végbélben lévő szar érintkezzen bármilyen módon is.

2022. dec. 5. 11:04
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Ui: Nem tudom, de lehet én vagyok az egyetlen férfi akit azért hagytak el, mert ilyen dolgokat NEM szeretett volna, mert a többségnek ezek tényleg a 'szent grál'-t jelentik, ez a 'normális' a szemükben, így már sok nőnek is, sajnos.
2022. dec. 5. 11:06
 27/61 anonim ***** válasza:
12%
"Nem a méret a lényeg, hanem hogy nagy legyen!"
2022. dec. 5. 11:09
 28/61 anonim ***** válasza:
89%

"Neked lehet, 18-as (már ha egyáltalán nő vagy, mert kétlem).

De amúgy nem vagyunk egyformák"

18as vagyok.

Hihetetlen, hogy felnőtt emberek ha azt olvassák valahol, hogy számít a méret, akkor arra asszociálnak, hogy csak a nagy jó:D

Igen, nagyon is számít, mivel ha túl hosszú, az kifejezetten fájdalmas, én meg mem azért szexelnek, hogy a palinak jó legyen.

15centit preferálom a legjobban, és az sem jó ha vékony, mivel a hosszúságánál csak a vastagsága fontosabb.

Minden nőnek más méretű a hüvelye, mindenkinek más jó, nöjjetek fel.

2022. dec. 5. 11:59
 29/61 anonim ***** válasza:
21%
Szerelmes no soha nem szakit . Max kenyelmetlennek erezne a kerdest ha sokkal kisebb az adott parjae..
2022. dec. 5. 12:27
 30/61 anonim ***** válasza:
96%
Számszerűen biztos nem tudnám neki megmondani, de ha tudnám se árulnám el
2022. dec. 5. 13:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!