Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?
"Szerintem én szakítanék a barátnőmmel ha kiderülne hogy az exeinek nagyobb. Folyton kisebbrendűségi komplexusom lenne mellette."
Nyuszifül, az életbe nem lesz így tartós kapcsolatod, ha azt akarod, hogy a te 2 centis pusztítód legyen mindenkinek a legnagyobb.
Egyrészt rögtön kapcsolnának, hogy valami baj van veled, ha ilyet kérdezel. Aztán vagy szakítanának, vagy ha meg akarják tartani a kapcsolatot, hazudnának.
(Ezen én is sokat agyaltam amúgy a 13 centisemmel és zavart a dolog)
Annyira de annyira nem erdekel soha ez...
Es en szakitanak veled ha ilyen kerdest feltennel...
"Szerintem én szakítanék a barátnőmmel ha kiderülne hogy az exeinek nagyobb. Folyton kisebbrendűségi komplexusom lenne mellette."
Szerencsére párom nem ilyen korlátolt, hogy a szex minőségét kizárólag a farok méretétől teszi függővé.
Mert amúgy semmi köze a jó szexnek a mérethez.
A kérdésre válaszolva, őszintén fogalmam sincs és nem is emlékszem, hogy pontosan mekkora volt az exemé és a mostani páromé. Nem hordok magamnál zollstockot.
"Mert amúgy semmi köze a jó szexnek a mérethez"
Igazából elég nagy szerepe van benne:D
22N
Neked lehet, 18-as (már ha egyáltalán nő vagy, mert kétlem).
De amúgy nem vagyunk egyformák.
18.
Nem számít a méret... kivéve ha kicsi vagy vékony, mert akkor a többségből nevetést, szánakozó pillantásokat vált ki, a többi férfitől pedig gúnyolódást, szar vicceket.
Kicsit olyan ez, mint a "nem számít a pénz" (amíg nem vagy szegény...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!