Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok megkérdezné tőletek hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt?

Figyelt kérdés
Mit mondanátok neki? Csalódnátok benne?

2022. dec. 4. 22:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
23%
A nok joval kisebb farokra mar nem mennek vissza.. rehat ha valakinek volt wgy jo 16-7 es farka , az 12-3 centis parti viralivel nem elegszik meg akarmilyen az a nagy szerelem.
2022. dec. 5. 00:23
 12/61 anonim ***** válasza:
98%
Az a baj, hogy téged nem az érdekel, mennyire elégíted ki a barátnődet, mennyire jó érzés neki, mikor benne vagy, hanem arctalan férfiakkal versenyzel valamiben, ami csak a te problémád.
2022. dec. 5. 00:43
 13/61 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem én szakítanék a barátnőmmel ha kiderülne hogy az exeinek nagyobb. Folyton kisebbrendűségi komplexusom lenne mellette."

Nyuszifül, az életbe nem lesz így tartós kapcsolatod, ha azt akarod, hogy a te 2 centis pusztítód legyen mindenkinek a legnagyobb.

2022. dec. 5. 01:22
 14/61 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt rögtön kapcsolnának, hogy valami baj van veled, ha ilyet kérdezel. Aztán vagy szakítanának, vagy ha meg akarják tartani a kapcsolatot, hazudnának.

(Ezen én is sokat agyaltam amúgy a 13 centisemmel és zavart a dolog)

2022. dec. 5. 06:29
 15/61 anonim ***** válasza:
98%

Annyira de annyira nem erdekel soha ez...

Es en szakitanak veled ha ilyen kerdest feltennel...

2022. dec. 5. 07:04
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mondanám el az intim dolgokat egyik partneremről sem. Ez nem tartozik másra. Tartozom annyival nekik, hogy ezeket a dolgokat nem teregetem ki. Remélem ők sem, bár nem érdekel, hogy ők ezt teszik, én a saját értékrendem szerint élek.
2022. dec. 5. 07:40
 17/61 anonim ***** válasza:
73%

"Szerintem én szakítanék a barátnőmmel ha kiderülne hogy az exeinek nagyobb. Folyton kisebbrendűségi komplexusom lenne mellette."

Szerencsére párom nem ilyen korlátolt, hogy a szex minőségét kizárólag a farok méretétől teszi függővé.

Mert amúgy semmi köze a jó szexnek a mérethez.

A kérdésre válaszolva, őszintén fogalmam sincs és nem is emlékszem, hogy pontosan mekkora volt az exemé és a mostani páromé. Nem hordok magamnál zollstockot.

2022. dec. 5. 08:29
 18/61 anonim ***** válasza:
55%

"Mert amúgy semmi köze a jó szexnek a mérethez"

Igazából elég nagy szerepe van benne:D

22N

2022. dec. 5. 10:14
 19/61 anonim ***** válasza:
88%

Neked lehet, 18-as (már ha egyáltalán nő vagy, mert kétlem).

De amúgy nem vagyunk egyformák.

2022. dec. 5. 10:28
 20/61 anonim ***** válasza:
34%

18.

Nem számít a méret... kivéve ha kicsi vagy vékony, mert akkor a többségből nevetést, szánakozó pillantásokat vált ki, a többi férfitől pedig gúnyolódást, szar vicceket.

Kicsit olyan ez, mint a "nem számít a pénz" (amíg nem vagy szegény...)

2022. dec. 5. 10:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!