Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek egy nagyon jóképű negyvenes férfit. Van egy kapcsolata ami egy éve tart. Láttam a nőt személyesen is. Azt hittem elájulok olyan ronda hogy madarakat lehetne vele riogatni. Nem értem egy szép férfi aki bárkit megkaphatna, miért ilyet választ?
Azon kívül, hogy fogalmad sincs az önbecsülés fogalmáról, mert láthatóan rosszul használod, nem tudok sokat hozzátenni a kérdéshez, csak annyit, hogy van ilyen. :)
Nézd, egy barátnőmmel amikor alakulóban volt egy pasival, az végül egy ronda kínai lánnyal jött össze. Nekem nem tetszik, de neki meg nagyon is tetszett. Hát ez van, veki kell, hogy tetszen. A pasi sem mazoista gondolom, felnőttként nem hiszem hogy összejönne valakivel, akihez nem vonzódik, aki nem tetszik neki.
Nem az önbecsülése alacsony, maximum az önbizalma lehetne, de ha olyan jóképű, akkor hidd el, hogy vakarja az ilyen magáról a nőket.. Lehet már pont ezért megunta a szebbnél szebb csajokat, és benne meg pont megtalált valami pluszt, amit keresett.
A másik meg, h a pasik eleve sokat bámészkodnak kapcsolatban is, ettől még nem biztos hogy ki is akar kezdeni veled..
Te meg egy irigy picsa vagy, szar ízléssel. Elég volt csak olvasnom és már össze akarok törni valamit rajtad.
26n
De kérdező te nem tudod, hogy külsőleg nem tetszik neki! :D
Neked nem tetszik ez világos, viszont tényleg fogalmad nincs róla, hogy vonzódik-e hozzá, tetszik-e neki, akkor mit okoskodsz? :D
23-as vagyok.
Látom, önbizalomból van bőven. Pofára estél és most fortyogsz. Nyilván, persze mindenki csúnya, csak te vagy szép. 😄🤦♀️ Felőlem aztán azt gondolsz rólam amit csak akarsz, én már elkeltem. De a kellemetlen válaszaid azt sugallják, hogy a probléma a toronyban van, nem pedig a szép külsődben. Amilyen felszínes vagy annyira buta is. Kár érted pedig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!