Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerek egy nagyon jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerek egy nagyon jóképű negyvenes férfit. Van egy kapcsolata ami egy éve tart. Láttam a nőt személyesen is. Azt hittem elájulok olyan ronda hogy madarakat lehetne vele riogatni. Nem értem egy szép férfi aki bárkit megkaphatna, miért ilyet választ?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem minden a külső, de ilyen pozitiv adottságokkal azért jobban válogatnék a helyében. Ennek mi lehet az oka?
2022. nov. 26. 16:50
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Már nem csorgatom rá a nyálam, tévedsz. Lett volna alkalmam rá bőven, mert a nő nem ott dolgozik. De néz nem képzelődöm. Erre a részére nem is akartam kitérni mert gondoltam hogy ez lesz belőle.
2022. nov. 26. 17:42
 22/42 anonim ***** válasza:
60%
Sima beszélgetésre gondoltam ugy általánosságban. Aztán annak keretében elmondaná a többit
2022. nov. 26. 17:43
 23/42 anonim ***** válasza:
90%

Na ezért választotta azt a nőt helyetted. Gusztustalanul felszínes vagy, és ezt ő is levágta. Valószínűleg abban a nőben jóval több a tisztelet és a szeretet, mint benned. Lehet, hogy okos, intelligens, olvasott, neked pedig hiába van feszes popsid és cicid, meg gyönyörű babaarcod, ha az agyad csak a valóvilágig meg gwmkulcsáredináig jut el és normálisan beszélgetni se tud veled, mert üres vagy belül. Keress magadnak egy Gyúrós Józsit, akivel együtt pózolhatsz a tükörben, de nagyobb volumenű beszélgetés nem kell lefolytatni vele.

Ja, igen. Az irigység csúnya dolog.

2022. nov. 26. 17:48
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
De most neked miért nem mindegy, hogy ki a nője? Nem te vagy, legyen már elég ennyi.
2022. nov. 26. 17:49
 25/42 A kérdező kommentje:
Kérdés lezárva.
2022. nov. 26. 17:53
 26/42 anonim ***** válasza:
62%

"Láttam a nőt személyesen is. Azt hittem elájulok olyan ronda hogy madarakat lehetne vele riogatni."

Mióta ez drogos köcsög srác, fullos csajokat dug: [link]

És mióta erre a nőre itt azt írták, hogy ronda: [link]

Na ezek után én nem tudom értékelni/elfogadni, hogy itt a Gyakorin, kinek mi a "szép".

2022. nov. 26. 19:01
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy a csajnak arany p.inája van, +szívó szájú márta. A fejére meg szex előtt ráhúzza a bugyit.
2022. nov. 26. 19:20
 28/42 Mathus ***** válasza:
84%
IQ-ra ment rá. meg valszeg jó a nő az ágyban, nemcsak agyban.
2022. nov. 26. 19:46
 29/42 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező mindenkinek más az ízlése és főleg nem mindenkinek (többek között te is) a külső a lényeg.

Ez ilyen egyszerű.

Gondolom az a bajod, hogy te szép vagy, okos vagy, vékony vagy és még sincs pasid.

Ne aggódj neked is lesz, de az ég áldjon meg ne foglalt pasikra akarj már rámászni, mert gerinctelen és nem biztos, hogy téged választ.

Amúgy a szingli pasasoknál sem tuti, hogy sikert aratsz azonnal, mert jó pár békát meg kell csókolni meg ha ilyen felületes vagy ezt észreveszik és maximum használnak.

Változtatni kellene a gondolkodásmódon sürgősen...

2022. nov. 26. 20:03
 30/42 A kérdező kommentje:
Sajnálom de ez van,leszólhattok akárhogy. Lehet felületes vagyok de nálam fontos a fizikai vonzalom is. Nekem ne mondja senki hogy szívesen csókólózna egy békával mégha lelkiekben az értékes is.
2022. nov. 26. 20:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!