Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek egy nagyon jóképű negyvenes férfit. Van egy kapcsolata ami egy éve tart. Láttam a nőt személyesen is. Azt hittem elájulok olyan ronda hogy madarakat lehetne vele riogatni. Nem értem egy szép férfi aki bárkit megkaphatna, miért ilyet választ?
Na ezért választotta azt a nőt helyetted. Gusztustalanul felszínes vagy, és ezt ő is levágta. Valószínűleg abban a nőben jóval több a tisztelet és a szeretet, mint benned. Lehet, hogy okos, intelligens, olvasott, neked pedig hiába van feszes popsid és cicid, meg gyönyörű babaarcod, ha az agyad csak a valóvilágig meg gwmkulcsáredináig jut el és normálisan beszélgetni se tud veled, mert üres vagy belül. Keress magadnak egy Gyúrós Józsit, akivel együtt pózolhatsz a tükörben, de nagyobb volumenű beszélgetés nem kell lefolytatni vele.
Ja, igen. Az irigység csúnya dolog.
Kérdező mindenkinek más az ízlése és főleg nem mindenkinek (többek között te is) a külső a lényeg.
Ez ilyen egyszerű.
Gondolom az a bajod, hogy te szép vagy, okos vagy, vékony vagy és még sincs pasid.
Ne aggódj neked is lesz, de az ég áldjon meg ne foglalt pasikra akarj már rámászni, mert gerinctelen és nem biztos, hogy téged választ.
Amúgy a szingli pasasoknál sem tuti, hogy sikert aratsz azonnal, mert jó pár békát meg kell csókolni meg ha ilyen felületes vagy ezt észreveszik és maximum használnak.
Változtatni kellene a gondolkodásmódon sürgősen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!