Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyanyátok nem engedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyanyátok nem engedné meg hogy a párotoknál aludjatok 23éves létetekre mit tennétek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 07:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akit anya meg apa pénzzel meg akinek vesznek egy házat meg segítenek a szülei annak könnyű,de nekem sajnos nincs olyan lehetőségem hogy anya meg apa tömi pénzel a zsebem.
2022. nov. 21. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

11: Amíg továbbtanulsz, van koli havi 10-20e forintért, tanulmányi ösztöndíj a jó teljesítményed után, szociális ösztöndíj rossz családi helyzet esetén, van lehetőséged diákmunkázni, legrosszabb esetben diákhitelt is felvehetsz.

Hogyha már dolgozol, akkor egy szerény körülmények között berelhetsz szobát, szabadidőben képezd magad és előre fogsz jutni!

Ha pedig egyikre sincs motivációd, akkor tűrnöd kell. Mivel kontroll mániás és övé a ház, addig más rendelkezik az életed felett.

2022. nov. 21. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Tény s való, hogy a mai fizetések és albérletárak mellett nincs könnyű dolga a mai fiataloknak a költözködést illetően, ház/lakásvételről meg ne is beszéljünk. Viszont szerintem ettől még nem lehetetlen elköltözni otthonról, az ilyen "nekem sajnos nincs olyan lehetőségem hogy anya meg apa tömi pénzel a zsebem" című mentegetőzések mögött legtöbbször egy gyerekes attitűdöt érzek, ami gátolja az adott illetőt abban, hogy végre kibújjon anyuci szoknyája alól. Igenis el lehet kezdeni dolgozni, és amire abból a bérből futja, ki lehet venni egy garzont/kisebb lakást. Ha a lakásbérlés nem megy egyedül, akkor keresel magad mellé valakit, vagy eleve csak kiadó szobát keresel. Akarás kérdése csak. Szerintem sokan tudtak és tudnak önállósodni anélkül, hogy pénzelte volta őket bárki is.
2022. nov. 21. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagy?

Az en idomben (tiz eve) a koli 12 ezer forint volt Budapesten. Meg ha azota dragabb is, biztos, hogy nem ferne bele osztondijjal meg hetvegi diakmunkaval?

2022. nov. 21. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!