A nagyanyátokat gondoznátok a 20as éveitek elején?
Figyelt kérdés
Ha már ott lenne a párkapcsolatotok és a saját életetek?Ti feláldoznátok mindent hogy gondozhassátok a nagyanyátokat?2022. nov. 2. 08:51
1/9 anonim válasza:
Úgy érted, hogy napi 24 órás gondozásra szorul?
2/9 anonim válasza:
Mai eszemmel nem. Egy huszonéves fiatalnak a saját életét kell megalapoznia, egzisztencia, párkapcsolat, gyerekek, karrier, nem a nagyit ápolnia még 20 évig, aki minden nap a halálát várja.
3/9 anonim válasza:
Nem.
Ha gondozásra van szüksége, akkor vagy hívnánk ápolót, vagy otthonba költözne.
4/9 A kérdező kommentje:
Még eltudja magát látni de már egyre nehezebb neki már minden.Nehézkesen jár és közlekedik plusz már egyre nagyobbak neki az izomfájdalmai.Próbál magához láncolni hogy majd én gondozzam hát azt leshetni.Most még segítek neki amiben tudok de fiatal létemre nem szeretnék idősgondozóvá válni.Plusz máj családot szeretnék és párkapcsolatom is van.Nem akarom feláldozni a fiatal éveimet.
2022. nov. 2. 09:05
5/9 anonim válasza:
Nem.
Nem értenék hozzá, és nagyjából vághatnám ki kukába az életemet miközben asszisztálok ahhoz, hogy valaki a szenvedését elhúzzam. Ennek semmi értelme.
6/9 anonim válasza:
Nem voltam ilyen helyzetben, de azt gondolom, hogy nem. Látogatnám, segítenék, de az életemet nem áldoznám fel érte.
Amúgy miért neked kellene ápolni? Hol vannak a gyerekei?
7/9 anonim válasza:
#4: ha egy városban/faluban éltek, heti pár alkalom (fél-egy óra) talán bevállalható lenne, de ez a "magához láncolás" NEM! Ne engedj az érzelmi zsarolásnak - neked, ebben a korban másra kell most koncentrálnod.
Nincs senki más családtag, akivel meg lehet osztani ezt a feladatot?
8/9 A kérdező kommentje:
Ez egyelőre csak elméleti kérdés de ha eljutunk odáig a pontig hogy már teljes felügyeletet igényelne akkor ki hogy döntene.Egyébként van más hozzátartozója csak mivel ők is élik a saját életüket így nehéz meg mivel én vagyok a legfiatalabb ezért úgy gondolja hogy majd én fogom gondozni.Nem csak én vagyok az egyetlen unokája majd aki akarja gondozza ha már teljesen le fog épülni.
2022. nov. 2. 09:15
9/9 anonim válasza:
Szeretetből igen. Zsarolásra nem. Amúgy főleg attól függ, hogy milyen a kapcsolatunk. Nem mindegy, hogy kisgyerekként ő sokat vigyázott e rám, sütötte a sütiket, stb, vagy évente egyszer volt egy nyögvenyelős kötelező látogatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!